Szerintetek kiröhögik a konditeremben azokat, akik először mennek. és elég gyengék, valamint a karjuk is nagyon vékony? 15/F
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 12:34
1/8 anonim válasza:
A normálisak nem (amúgysem téged nézegetnek, hanem edzenek), a bunkókkal pedig nem kell foglalkozni. Bár szerintem senkivel sem kell, azért mész terembe, hogy fejlődj, ami nagyon dícsérendő dolog. Mások gondolatai rólad totálisan mellékesek.
2/8 anonim válasza:
Nem, ők is így kezdték. De ha ez nagyon zavar, előtte néhány hónapot eddz saját testsúllyal.
4/8 anonim válasza:
Az hagyán, de az öltözőben még az arcukba is fingok.
5/8 anonim válasza:
Az ujak elso edzesen budipumpaval a seggukben edzenek. Az elso honapban csak a vizet hordhatod meg pakolhatod helyettunk a sulyokat aztan meglatjuk. Elso nap a legmagyobb allat eled all es megkerdezi, hogy "csicskam leszel vagy kocsogom?" .... jah, hogy ez nem a borton csak egy nyamvadt edzoterem ahol le se szarnak az emberek es senkinek se fog feltunni, hogy egyaltalan ottvoltal.
6/8 anonim válasza:
Én csak egyszer röhögtem, az is akkor volt, mikor két 14 év körüli srác felpakolt két másfél kilós tárcsát a lábtolóra, és még ordítottak is a "súly" nagyságától :D
7/8 anonim válasza:
Ilyen orditos labtolos sztorim nekem is van.
Lejott a terembe ket tizeneves srac az egyik valoszinuleg aznap kezdett a masikon latszott, hogy a barati koreben o a "gyuros srac", tanitgatta a masikat. Labtolot telepakoltak 10kg-os tarcsakkal, lehetett vagy 80-90 kg rajta. 4-6 ismetleseket toltak minimalis mozgastartomannyal epphogy belerogyasztottak de persze ment az uvoltes nyogesek, "nemvagyok b**i" stb. Mi mellette az allvanyon melegitettunk aztan mikor az 58kg-os baratnom felrakott 75kg-ot es beleguggolt 5-ot onnantol kezdve ment csendben is az edzes.
8/8 anonim válasza:
Én tini+lábtolóból olyat láttam, aki felrakott 100at, kinyomta ő is meg a haverja is, ekkor kitalálták, hogy felraknak még 100 at és megpróbálják, hogy a 200 is ki megy e... De matekzsenik voltak a gyerekek, az egyik az egyik oldalra a másik a másikra rakott még 100-100 kgot... Már ugrásra készültünk páran, aztán menni is kellett, alig tudtuk leszedni a csókáról a súlyt, az se segített, hogy hányinger és röhögőgörcs közt álltunk, mert a csóka még be is foscsizott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!