Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditeremben gáz ha egy...

Konditeremben gáz ha egy férfi feszülős futónadrágban van?

Figyelt kérdés

Múltkor voltam először konditeremben, és hát elég furán néztek rám. Futáshoz csak feszülős gatyát hordok és még itthon is azt hordom erősítéshez, tornához mert nekem ez sokkal kényelmesebb mint a bő gatyák. Nem értem mi benne a fura ha minden 2. futón kint az van, a teremben miért kell megbámulni?

Direkt olyan pólót veszek ami félig meddig eltakarja "ott" szóval a látvány se lehetett annyira zavaró.

2016. ápr. 12. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég lenne egy sima rövidnadrág.
2016. ápr. 12. 17:16
 2/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Miért lenne gáz? Azt húzol fel amit akarsz, amúgy meg sokan hordanak ilyen feszülős nadrágot, profi testépítők is.
2016. ápr. 12. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen teremben voltál, de én elég sok teremben megfordulok és az emberek felén kompressziós nadrág van. Biztos nagy a cuccos :D
2016. ápr. 12. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem gaz
2016. ápr. 12. 17:37
 5/8 Cortez70 ***** válasza:
Ma már nem gáz.
2016. ápr. 12. 17:53
 6/8 Andi80018 ***** válasza:
Szerintem se gáz, viszont én szeretem, ha egy palin még az edzőcucc is jól néz ki, nálunk elég érdekes szerelések szoktak lenni rajtuk. :-)
2016. ápr. 12. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs lábad, akkor biztos azért néztek, mert edzőterembe azok szoktak inkább ilyent felvenni akiknek komoly futóművei vannak :)
2016. ápr. 13. 05:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Felizgattad őket biztos,
2016. júl. 6. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!