13 éves fiú vagyok, írjatok nekem egy plusz edzéstervet?
Figyelt kérdés
Főleg kockás hasra kéne ami rendelkezésemre áll:egy hasizompad. Emellet kajakozok heti 4x. Kb ennyi lenne és nem eszek nasot meg ilyeneket egyébként csak a hasamon van 2-3 kg + ami nem tetszik.2016. máj. 16. 15:22
1/12 A kérdező kommentje:
Nasit* és egy lánynak szeretnék tetszeni :)
2016. máj. 16. 15:26
2/12 anonim válasza:
Szerintem kezdésnek olvasd el a sárga kapszula című könyvet. [link]
3/12 A kérdező kommentje:
5 éve edzek van fogalmam ezekről.
2016. máj. 16. 21:58
4/12 anonim válasza:
Ha lenne fogalmad róla nem tetted volna fel ezt a kérdést. Amúgy nem attól fogsz bejönni egy csajnak hogy kockás a hasad mert egy 13 éves töki vagy.
5/12 likebike válasza:
Vagyis 8 évesen kezdted el.Persze.Ezek szerint szarul edzettél vagy nem id de inkább az utóbbi.Olvasd el a Sárga Kapszulát,kajálj jól,eddz rendesen és aludj napi 7-8 órát.Amúgy lerí rólad hogy nincs fogalmad semmiről.
6/12 anonim válasza:
Szia, minden reggel csinálj 50 felülést, délben meg este is. Ne egyél cukros dolgokat. Egyél egészségesen, pl sok zöldséget. Szerintem ez segíteni fog. Am én is kajakozom :).
7/12 anonim válasza:
Fegyencedzésre keress rá, ennyi idősen szerintem még nem kell súlyzós edzés.
8/12 A kérdező kommentje:
Kész a kocka has. Barátnőm is lett :)
2016. júl. 31. 11:07
9/12 likebike válasza:
De írni még mindig nem tudsz,"kockahas".Amúgy minden 50 kilós srácnak kockás a hasa,mégis 0 izomzattal rendelkeznek.Szóval nem vagy izmos,Don Juan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!