Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mondanátok egy felhúzórúdra...

Mondanátok egy felhúzórúdra teljes edzéstervet ha egyáltalán létezik olyan?

Figyelt kérdés
A kert kapu rúdján tudnék húzózkodni olyan magas mint én kb,meg szoktam is eléggé megerőltetni magam.És az lenne a kérdésem hogy ezen az egy rúdon miket tudnék csinálni amitől még izmosabb lehetek? Már alapból elég izmos vagyok és sokan irigykednek rám,mert nekem nem kell sok edzés hogy meglátszon rajtam meg még rátesz a genetikám is egy lapáttal.Nincs pénzem fizetni és nincs is nagyon kedvem kimenni egyedül egy parkba edzeni.Szóval amit el tudok érni itthon azt el szeretném érni.Én tapasztalatból mondom hogy nekem nem kell sok edzés hogy meglátszon rajtam mivel nincs masszám és genetikailag is nagyon erős vagyok ezt már magamról tudom.Alig edzettem pár hónapot konditerembe és az eredmény nem semmi szóval...
2016. máj. 6. 14:03
 1/6 A kérdező kommentje:
És úgy gondoltam ha már párszor nekiállok húzózkodni akkor már jó lenne szabályosan és komolyan csinálni nem csak amikor elmegyek alatta értitek...
2016. máj. 6. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
csinálj 5x6-ot először, ha megy, akkor 3x10, utána rakhatsz magadra súlyt
2016. máj. 6. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Az nem felhúzó, hanem húzúdzokó rúd. A felhúzás egy teljesen más gyakorlat. Azért ennyire ne szarj be magadtól, hogy milyen csúcsgenetikád van.
2016. máj. 6. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
kérdező amúgy mi az erőszinted?
2016. máj. 6. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:

letöltheted a rúdra fel! című könyvet.

abban össze van gyűjtve az összes húzódzkodón végezhető gyakorlat.

vagy vehetsz egy tornagyűrűt és nézegethetsz trx videókat,azokat tornagyűrűvel is tudod csinálni amit felkötsz a húzódzkodóra.

2016. máj. 6. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:

"Alig edzettem pár hónapot konditerembe és az eredmény nem semmi szóval..."

Engem érdekelne ez a fizikum,mert szerintem csak 2x akkorának látod magad mint amekkora vagy....

2016. máj. 6. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!