Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Létezik hogy valaki nem...

Létezik hogy valaki nem arányosan szálkásodik le?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok,jópár évig tömegeltem edzettem,180 cm voltam és 92 kg.

3 hónapja elérkezett a szálkásító diéta ideje,és 3 hónap alatt mindenemről lement a zsír bicepszen mellkason lábon hasfalon erek dagadnak,hátamon is látszik,hogy nagyon szálkás vagyok és szinte vészesen alacsony ott a testzsírom,viszont magából a hasi hájamból még van nem kevés,és elég furán néz ki.Ha lehúzom a hasamról a hájat akkor lazán kitűnik a 6 kocka.A kérdés,hogy folytassam e a szálkásítást,mert én attól félek hogy izommal együtt fog lemenni.Én elég nehezen építek izmot,rengeteget kell ennem az edzések mellé.180cm vagyok és 80 kg jelenleg,és csak a hasam nem néz ki jól.Köszönöm

2016. márc. 30. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg Cortezt... Ő se arányosan szálkásodik.

Ahogy nagyon sok ember nem úgy teszi. Ez ilyen.

Nem hozzáértőként s nem látva téged nem tudom megmondani, mit tegyél.

2016. márc. 30. 19:25
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
Ja, ilyen vagyok én is. Szinte csak a hasamon van zsír. Máshol tiszta ér és rost vagyok már. Mindenkinél genetika, hogy hol marad utoljára. Van akinek a lábáról jön le lassabban.
2016. márc. 30. 19:29
 3/5 A kérdező kommentje:

És akkor most csináljam tovább,és le fog menni a hasamról minden?Mert máshonnam már semmi nem tud lemenni,csak az nem is túl sok izom.

Vagy esetleg megpróbálom mégtöbb fehérjével.Lassabb,de biztosabb az izom megtartása.

2016. márc. 30. 19:36
 4/5 Cortez70 ***** válasza:
Majd onnan is lemegy a végén csak kitartónak kell lenni. Nyomass edzés közben bcaa-t, segìt megtartani az izmokat.
2016. márc. 30. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Ránézek,köszi!
2016. márc. 30. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!