Létezik hogy valaki nem arányosan szálkásodik le?
19 éves vagyok,jópár évig tömegeltem edzettem,180 cm voltam és 92 kg.
3 hónapja elérkezett a szálkásító diéta ideje,és 3 hónap alatt mindenemről lement a zsír bicepszen mellkason lábon hasfalon erek dagadnak,hátamon is látszik,hogy nagyon szálkás vagyok és szinte vészesen alacsony ott a testzsírom,viszont magából a hasi hájamból még van nem kevés,és elég furán néz ki.Ha lehúzom a hasamról a hájat akkor lazán kitűnik a 6 kocka.A kérdés,hogy folytassam e a szálkásítást,mert én attól félek hogy izommal együtt fog lemenni.Én elég nehezen építek izmot,rengeteget kell ennem az edzések mellé.180cm vagyok és 80 kg jelenleg,és csak a hasam nem néz ki jól.Köszönöm
Kérdezd meg Cortezt... Ő se arányosan szálkásodik.
Ahogy nagyon sok ember nem úgy teszi. Ez ilyen.
Nem hozzáértőként s nem látva téged nem tudom megmondani, mit tegyél.
És akkor most csináljam tovább,és le fog menni a hasamról minden?Mert máshonnam már semmi nem tud lemenni,csak az nem is túl sok izom.
Vagy esetleg megpróbálom mégtöbb fehérjével.Lassabb,de biztosabb az izom megtartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!