Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez milyen teljesít...

Szerintetek ez milyen teljesítmény húzodzkodásban?

Figyelt kérdés
Tudom, a fontos, hogy fejlődjek, nem az aktuális erőszint, de csak érdekelne, hogy milyen teljesítmény szerintetek, hogy kb. 6-7 db szabályos húzodzkodást tudok. (állam fölé húzom, és kb. addig engedem le, hogy egy pici hajlás még van a könyökömben.) Szerintem annyira nem jó ez így, viszont 182cm/83kg vagyok, ami főleg ebben a korban (17 vagyok), elég nagy súly, de egyébként is nagyobb, az eddigi tapasztalataim alapján. Szerintetek erre a súlyra milyen teljesítmény ez? Átlagos, elmegy kategória, vagy azért elég jó, hogy ennyi kilósan feltudom magam ennyiszer húzni? Vagy azért ezzel még ne dicsekedjek? :D (amúgy nem is akartam :D).
2016. máj. 13. 01:04
1 2 3 4
 31/33 Cortez70 ***** válasza:
*magas a mérce. :)
2016. máj. 15. 07:26
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem volt kiakadás, nemtudom mi ez a kisregény. Csak azt mondtam, hogy egy edző emberek között ez annyira átlag teljesítmény, hogy szóba se kerül. Mintha kiírrad volna azt, hogy milyen teljesítmény, ha pl. a 85 kilóddal te felhúzol 100kg-ot ötször. Az átlag nem edző emberekhez képest minden jó teljesítmény, mert azok a csokipapírért se tudnak lehajolni.
2016. máj. 15. 07:43
 33/33 anonim ***** válasza:

" 10-es, most 28-as :D... arra gondoltam, hogy 85 kg, ahhoz a magassághoz azért nem kevés, és gondolom ott nem sörhassal mentél, szóval izmod azért lehetett, bőven. Azt gondoltam, hogy kis felesleg azért volt rajtad. De ezt tuti valami edzéssel érted el, nem? Vagy biztos sportoltál valamit! "

sörhasam sosem volt, de pont, hogy a hasamon láttam azért zsírt ezidőben, viszont azt leszámítva elég vékony voltam (nálunk családi vonás, hogy nehezebbek vagyunk, mint amilyennek kinézünk), ezidőben kb 70-75 kilósnak tippeltél volna, de a mérleg 85 alá sosem ment

Inkább comb, hát, mellkasom volt izmos genetikailag, a karjaim pl vékonyak voltak.

2016. máj. 15. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!