Jó teljesítmény felszedni 10 kg izmot egy év alatt?
Figyelt kérdés
26 évesen nagyon le voltam rongyolódva. 55 kg voltam. Aztán edzéssel és tápkiegekkel felmentem 75 kg-ra. Most visszaszálkásítottam és 68 vagyok. Megközelítőleg annyi zsírral amennyi akkor volt rajtam amikor elkezdtem edzeni. A víz is teljesen kiment a szénhidrát csökkentett táplálkozás és kalóriadeficit miatt tehát mondhatom, hogy szárazon 68 vagyok. :) Jó úton haladok vagy maximalizálható még a fejlődésem? Célom 75 kg lenne annyi zsírral amennyi most van rajtam.2016. febr. 28. 20:20
2/7 anonim válasza:
Testmagasság fontos lenne
3/7 anonim válasza:
Első évben, ha a genetika is jó, igen.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. febr. 28. 21:12
6/7 anonim válasza:
Naturálban 10kg tiszta izom nagyon jó!
7/7 anonim válasza:
Jó az nekem is akörül van. 10-12kg. Kiváncsi is leszek, hogy tényleg a felére csökken a fejlődés de az is jó lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!