Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez milyen teljesít...

Szerintetek ez milyen teljesítmény húzodzkodásban?

Figyelt kérdés
Tudom, a fontos, hogy fejlődjek, nem az aktuális erőszint, de csak érdekelne, hogy milyen teljesítmény szerintetek, hogy kb. 6-7 db szabályos húzodzkodást tudok. (állam fölé húzom, és kb. addig engedem le, hogy egy pici hajlás még van a könyökömben.) Szerintem annyira nem jó ez így, viszont 182cm/83kg vagyok, ami főleg ebben a korban (17 vagyok), elég nagy súly, de egyébként is nagyobb, az eddigi tapasztalataim alapján. Szerintetek erre a súlyra milyen teljesítmény ez? Átlagos, elmegy kategória, vagy azért elég jó, hogy ennyi kilósan feltudom magam ennyiszer húzni? Vagy azért ezzel még ne dicsekedjek? :D (amúgy nem is akartam :D).
2016. máj. 13. 01:04
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
minek húzodzkodsz?
2016. máj. 13. 01:13
 2/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom...
2016. máj. 13. 01:16
 3/33 A kérdező kommentje:
Komolyra fordítva a szót, csak kipróbáltam, hogy mennyit tudok, és ennyit tudtam. Kíváncsi vagyok, hogy ez milyen teljesítmény. Azért ez elég sok izmom aktuális erőállapotáról ad egy képet, mivel 12 évesen hiába voltam 50 kg, egyet se tudtam :D, legfeljebb egy-két fél húzodzkodást. Kíváncsi vagyok szerintetek ez milyen teljesítmény. Mert oké, nem vagyok egy Gorilla, de a súlyom viszonylag nagy, a teljesítmény szerintem nem kiemelkedő, kíváncsi vagyok, hogy szeritetek ez így összesítve jó-e, vagy nem nagy szám, elmegy, átlagos, vagy gyenge.
2016. máj. 13. 01:20
 4/33 Cortez70 ***** válasza:
Gyenge. 45 éves vagyok 173 cm 84 kg és 10 kilós tárcsával is húzódzkodok 10-et, simán meg vagy húszat.
2016. máj. 13. 05:30
 5/33 anonim ***** válasza:
45%

125 kg voltam, mikor megfogtam a húzódzkodót és teljes erőbedobással épphogy el tudtam távolítani a lábamat a földtől..

Aztán pár hét és már tudtam 1-et...

Most 85 kg vagyok 70-80 húzódzkodás megy simán...

2016. máj. 13. 06:31
 6/33 anonim ***** válasza:

--gömb--

Azért nem mindegy, hogy milyen fogásról van szó. Befelé néző tenyérrel én is csinálok 20-30-at simán, de kifele nézővel, széles fogasban most max olyan 12-t. Ilyenkor (nekem legalábbis), szinte csak a hát dolgozik.

2016. máj. 13. 07:36
 7/33 Cortez70 ***** válasza:
70 húzódzkodás egyhuzamban? Nem gyenge.:)
2016. máj. 13. 07:41
 8/33 anonim ***** válasza:
Én 195 cm vagyok és 95 kg, engem ugyebár jobban húznak le a csontok mert nagyobb vagyok és alapból nehezebb,de úgy hogy 1 hónapja húzódzkodok,kifele néző tenyérrel széles fogásba megy 10, (ez se egy nagy eredmény)
2016. máj. 13. 08:01
 9/33 anonim ***** válasza:
50%
80 húzódzkodás aha, megnézném én azt a kivitelezést. Bocs, de ezt nem nagyon hiszem el.
2016. máj. 13. 08:03
 10/33 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, szerintem is gyenge. Katonai vezetőin 10 volt a minimumszint, nekem edzetlenül is ment 15-6 kb. 178 centi, 85 kiló voltam kb.

Megjegyzem, nekem a kifelé néző tenyér, közepes fogástáv a legkönnyebb, befelé néző tenyérrel, mikor a bicepsz jobban dolgozik, kevesebbet tudtam akkor is, meg most is.

2016. máj. 13. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!