Kissss jouzs kérdése:
Lentebb a kérdés!?
Figyelt kérdés
1Éve Edzek, 58Kg-rol kezdtem, most 67Kg vagyok!
Eddigi edzéstervem az volt, hogy minden nap másra edzek, Pl: Hétfő:Mell;Kedd:Láb.
Eddig házi terembe jártam, rendes gépekkel.(Csak nem annyira modern gépek, mint amik egy normális teremben vannak)
Mivel most nincs annyi időm járni(hiszen ezért utaznom is kell) Egy olyan edzésterv kellene, amikor 1Nap 2Izomcsoportra edzek, viszont nem tudom hogy ezt hogyan rakjak össze, ezért kérem a segítségeteket! (És az edzés hossza beleférjen 2Órahosszába(ha ez megoldható!)
2016. máj. 3. 09:34
1/3 Cortez70 válasza:
A bodybuilder honlapon talász jó 3 vagy 4 napos osztott terveket. De neked is tudnod kellene 1 év edzés után összerakni saját tervet. Amúgy nyomhatnál 3 napos teljes testes edzéseket is, pl icf 5x5. Keress rá.
2/3 anonim válasza:
Ezt a kérdést már tegnap is feltetted, akkor is válaszoltam rá. Mi nem világos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!