A tejsavó izolátumoknak milyen élvezeti értéke van általában? (lentebb)
Most le van árazva egy izolátum a builderen, és abból akarok bevásárolni. Megéri szerintetek?
Van valakinek valamilyen tapasztalata vele?
Több mindentől függ, hogy megéri-e.
Ha pl. Scitec 73 %-os wheyhez számítjuk, és mindkettőt egyformán jó ízűnek vesszük, akkor határozottan ez éri meg jobban, mivel 87 % fehérjetartalmú, és ugyanazért az összegért magasabb fehérjetartalmú terméket kapsz.
Ugyanakkor, stillmass, vagy myprotein jobb választás ár-érték arányban. 73 (csokis ízek)-79 % fehérjetartalom, és 3000-4000 Ft/kg.
Ha szálkásítasz, hobbi szinten alapból nem lenne szükség izolátumot venni. Ha van valamilyen zsíranyagcsere-betegséged, laktózérzékeny vagy, akkor előnyösebb az izolátum.
Jó, hogy írtad ezeket a fehérjéket. Ez például eléggé jónak tűnik. A visszajelzések is jók. Meg szerintem is az én szintemen a tejsavó koncentrátum bőven elég.
Szerintem tesjavó, ha a tejjel nincs problémád. Ha van akkor zselatin.
Izületvédőként napi 5-7 g zselatint használhatsz pluszban.
Borászati webshopban keresd, 2900 Ft/kg, marhazselatin = marhafehérje.
A stillmassos "whey 80 instant" épp most drágult, eddig 12600 Ft volt 4 kg, most 8000 Ft 2 kg... szóval nem kevés a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!