Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » LENTEBB A KÉRDÉS! 1éve edzek,5...

Kissss jouzs kérdése:

LENTEBB A KÉRDÉS! 1éve edzek,58Kg-ról kezdtem, most 67vagyok. Kb mindenből a többszöröse megy, mint amikor kezdtem. Pl mell 20rol kezdtem, most 55-60 (széria) ?

Figyelt kérdés
Eddig házi terembe(viszont rendes gépekkel, csak nem annyival mint egy rendes terembe) viszont most el kezdtem járni rendes terembe. Ha azt nézem hogy mennyivel többet nyomok, többel bírom csinálni akkor hatásos volt az edzésem. (Viszont magamon semmi pozitív változást nem látok) a kérdés hogy teremben hogyan edzek? Mármint edzés terv lenne a lényeg(én naponta csak 1 re edzettem pl bicepsz, ezt most sem szeretném másképp)

2016. máj. 2. 21:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez most komoly, hogy egy külön edzés volt pl.csak a bicepsznek?:D kezdj el szabadsúlyos alapgyakorlatokat végezni. Heti 3x teljes test.
2016. máj. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!