Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdés, tanácsok?

Kezdés, tanácsok?

Figyelt kérdés

Üdvözletem

Szóval, sikerült végre oda eljutnom hogy neki tudok állni a testépítésnek. 180 ban vagyok 58 kiló, ami elég gusztustalanul sovány, úgy érzem az étkezéssel vannak/lesznek a legnagyobb problémáim.

A szénhidrátot nagyrészt zabból, tésztából rizsből viszem be, a fehérjét csirkemellből, tojásból, túróból. Mivel a főzéshez nincs nagy tudományom nem igazán tudom mit mivel tudnék feldobni, avagy mivel fűszerezzem az ételeket, mit hogyan készítsek el hogy kívánatosabb legyen. Nos, ehhez kérnék tippeket, tapasztalatokat.

Ezen kívül edzés után iszom egy jumbo proffot (heti 4 nap), és minden nap egyszer étkezés után beveszek egy csomag builder packot. Jól csinálom e így, érdemes még valamit szednem hogy gyorsabban érjek el fejlődést?

Segítőkész válaszokat nagyon szépen köszönöm!

2016. máj. 1. 01:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Van benne mindenféle, de szerintem feldobhatnád még pár dologgal, kis hallal brokkolival ilyesmivel, egy idő után nagyon meg lehet unni a rizscsirkés dolgot

A multivitamin kell, a jumbo nem a legjobb cukros szar, majd ha elfogy vegyél helyette külön ch-t meg fehérjét max szölőcukorot tudsz bele rakni ha kell...

2016. máj. 1. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!