Hatásos tanácsok durva izomláz ellen?
Kikészítettem magam az edzésen még tegnap reggel,most meg még menni is alig bírok...
Valakinek van valami hatásos módszere?
Előre is köszi!
Egyél, pihenj, regenerálódj.
Legközelebb meg fogd vissza magad, ne tedd tönkre magad
Egyet értek az előttem szólóval + én még ezt szoktam használni ilyenkor furdéshez:
Annyira nem olcsó, viszont kevés kell belőle és elég hatásos. Dm-be, rossmannba meg tudod venni.
Legközelebb ne told meg ennyire :)
Egyébként meg nyújtás (nyílván várj vele amíg enyhül, és SMR).
Nem nyutjasz, csak nekifogsz edzeni és nem kajálsz rendesen, hjtelenül végzed a gyakorlatokat és attól!!
Mivel kezdő vagy igy természetes de meglátod fogj neki egy súllyal és csináld egyik héten a súllyal izomlázzad lesz, jövö héten már nem lessz mivel regenerálodtál és picit nagyobb súly kell!!
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
5 hete szálkásítok,jó edző által összeállított étrenden vagyok,bemelegítettem is,a végén nyújtottam,fehérjét is ettem az edzés végén,a gond csak az volt,hogy nagyon hirtelen akartam belekezdeni az edzésbe,és nem fokozatosan...úgy gondoltam kemény lány vagyok,miért ne,mondjuk az állóképességem a minimális szintet épp,hogy üti,de ez nem akadályozott meg xd De most legalább tanultam a hibámból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!