Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hatásos tanácsok durva izomláz...

Hatásos tanácsok durva izomláz ellen?

Figyelt kérdés

Kikészítettem magam az edzésen még tegnap reggel,most meg még menni is alig bírok...

Valakinek van valami hatásos módszere?

Előre is köszi!

2015. nov. 11. 22:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Forró zuhany, de azt edzés után kellett volna. Ilyenkor max élvezed a helyzet előnyeit: A tudatot, hogy egy brutálisat edzettél. :D
2015. nov. 11. 23:32
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
tűrni lehet, pl
2015. nov. 12. 04:02
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Forró zuhany, szauna, kicsit mozgasd at az erintett izmot/ izmokat- nagy fajdalmak kozepette.
2015. nov. 12. 06:13
 4/11 anonim ***** válasza:
23%

Egyél, pihenj, regenerálódj.

Legközelebb meg fogd vissza magad, ne tedd tönkre magad

2015. nov. 12. 06:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólóval + én még ezt szoktam használni ilyenkor furdéshez:

[link]

Annyira nem olcsó, viszont kevés kell belőle és elég hatásos. Dm-be, rossmannba meg tudod venni.

2015. nov. 12. 11:42
 6/11 Sznofru ***** válasza:

Legközelebb ne told meg ennyire :)

Egyébként meg nyújtás (nyílván várj vele amíg enyhül, és SMR).

2015. nov. 12. 11:47
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Edz gyakrabban... Azért van izomlázad, mert ritkán edzesz.
2015. nov. 12. 14:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem nyutjasz, csak nekifogsz edzeni és nem kajálsz rendesen, hjtelenül végzed a gyakorlatokat és attól!!

Mivel kezdő vagy igy természetes de meglátod fogj neki egy súllyal és csináld egyik héten a súllyal izomlázzad lesz, jövö héten már nem lessz mivel regenerálodtál és picit nagyobb súly kell!!

2015. nov. 12. 16:48
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

5 hete szálkásítok,jó edző által összeállított étrenden vagyok,bemelegítettem is,a végén nyújtottam,fehérjét is ettem az edzés végén,a gond csak az volt,hogy nagyon hirtelen akartam belekezdeni az edzésbe,és nem fokozatosan...úgy gondoltam kemény lány vagyok,miért ne,mondjuk az állóképességem a minimális szintet épp,hogy üti,de ez nem akadályozott meg xd De most legalább tanultam a hibámból :)

2015. nov. 12. 21:19
 10/11 A kérdező kommentje:
A forró zuhanyos tipp rögtön edzés után nagyon bevált,köszi!:)
2015. nov. 22. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!