Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek lenne valami tippetek,...

Nektek lenne valami tippetek, hogy hozzam fel a fekve nyomást őszig?

Figyelt kérdés

Guggolásom 120kg 4 ism.

Felhúzásom 120kg 2 ism

A fekve nyomásom 80kg 2 ism!!

Heti kétszer is nyomok fekve erősítés képp(2 hónapja).

Ősszel lesz ifi erőemelő verseny. (amin indulok)

A mellem rendesen fejlődik. De erőben nagyon nem(max a tárogatásban erősödök).

Piramisban szoktam legtöbbször edzeni.

Már vagy 3 hónapja 80 kg fekve nyomásnál stagnálok.

Nem tudom, hogy hogyan erősítsem. Valami

tippet tudtok mondani vagy tanácsot vagy valamit, hogy hogyan erősítsem?

Köszi előre is!

2016. ápr. 28. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Egy kis kox jól jöhet ! :D
2016. ápr. 28. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Hagyd a piramist. Szériában edz azonos súllyal. Vagy 5x5 vagy 4x6 amelyiket kényelmesebb számodra. Ha már biztosnak érzed a súlyt a következő, vagy a rákövetkező edzésen dobj rá +2.5kilót és íy tovább. És maradjon a heti 2x fekvenyomás.
2016. ápr. 28. 22:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Oké!
2016. ápr. 28. 22:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi monty.
2016. ápr. 28. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Ird be a google-be, hogy "Smolov".

Guggolo program de gondolom fekve nyomni is jo. Nem probaltam meg de jokat hallottam rola szamomra hiteles emberektol. Mellette egyel sokat ha nem problema, hogy egy kis zsir is jon fel hiszen nem testepito versenyre keszulsz.

2016. ápr. 28. 22:41
 6/9 A kérdező kommentje:

Tömegelek tovább tisztán. Azért ha már itt a nyár nem akarok nagyon bezsírosodni. Így is 13-14 tzs-n vagyok. Jön a a tömeg és így az erővel sincs baj. Szálkásítani eszem ágába sincs.

De igazából nem is érdekel nagyon a nyár csak hát na.:D

A versenyt akarom!!

De addigra még jobban fel kell még őket hozni.

Az ízületeimet féltem leginkább de ősz után nagyrészt csak izolációs edzések avagy agy-izom kapcsolat javítás egyben. Kb fél évig. Mert az edzőtáram is kb ilyen fiatalon kezdte és amikor gondok voltak az ízületeivel akkor ezt csinálta és azóta jó neki.

2016. ápr. 28. 22:49
 7/9 clint ***** válasza:

Ha nem fontos az izomnövelés akkor kéthetente háromhetente dobj be egy plusz fekvenyomást, az segíthet azaz akkor heti háromszor fekvenyomsz, de nem minden héten...

És ezt a heti két edzést nem komplett melledzésre kell érteni hanem fekvenyomásra! A monty féle ötlet jó amugy.

2016. ápr. 29. 00:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Nane:D, tudom.:)
2016. ápr. 29. 01:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Oszd el így az edzésedet:

1. nap: fekvenyomás, kar.

2. nap: guggolás, hát.

3. nap: felhúzás, mell.

4. nap: láb, váll.

Kar edzésnél fektess nagy hangsúlyt a padlóról nyomásra, tolódzkodásra, hát edzésnél a fordított fogású evezésre, vállnál a mellről nyomásra, mell edzésen is menjen fekvenyomás, tolódzkodás előre dőlve.

2016. ápr. 29. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!