Pad edzéshez, tanácsok?
Sziasztok!
Egy ideje otthon edzek és szeretnék venni egy padot hozzá.Keresgéltem már a neten de nem mindent irnak le és nem szeretnék félig zsákbamacskát így kiváncsi lennék hozzá értők véleményére vagy bárki tapasztalatára.
A lényeg az lenne hogy melledzéshez kéne főleg szóval a fő szempont hogy dönthető legyen:egyenes,ferde,negatív irányba.Emellett nemtudom van e olyan amin még has gyakorlatot is végezni lehet szóval van még rajta láb támasz vagy hasonló.De a fő szempont a 3 állás lenne.
Kb. 20000-24000ft-ot költenék rá.Kérem aki tud adjon tipus tanácsot vagy linket.
Hálás köszönet!
Ohh még annyit elfelejtettem hogy én ezt találtam de nem irják hogy pl. negativba dönthető e.
Első:Nem fekvenyomáshoz kell.Tárogatáshoz leginkább.Nekem megfelel itthon nem akarok eljárni terembe.A lényeg az lenne hogy ez negativba is dönthető?Mert ez megfelelne nekem a 100 kilót kétlem hogy valaha is elérem.(18f)
Kérlek ha tudod a választ erre segits.
Na találtam egy videot egy ilyen pad mennyi kb.?
https://www.youtube.com/watch?v=oPV1bD84TS4
03:00-nál látszik egészben.Ez felelne meg a legjobban de nemis találtam ilyet és nem tudom az árát.
Valaki tudja?
Én ugyanitt rendeltem, nekem ilyen van, elég masszív, starpabíró, viszont negatívba nem dönthető.
Tényleg jónak tünik és massziv csak az a baj hogy max 23000körülim van csak rá sajna):
De azért köszi az ötletet.
Viszont akkor teis gondolom edzel,szerinted a pad negativba döntése fontos? Pl.melledzésnél ugye a mellizom más részét stimulálja.
Végül nehezen de sikerült megtalálni a nekem tökéletes padot: [link]
Nos utolsó tény hogy nem tárogatástol leszek kigyurt vadállat de az az egyik legjobb gyakorlat a mellizomra.Mellesleg ezt a gyakorlatot bajnok Testépítők is használják.
Utolsó elötti köszönöm szépen a tanácsokat szerintem a fent irt pad nekem megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!