Pad edzéshez, tanácsok?
Sziasztok!
Egy ideje otthon edzek és szeretnék venni egy padot hozzá.Keresgéltem már a neten de nem mindent irnak le és nem szeretnék félig zsákbamacskát így kiváncsi lennék hozzá értők véleményére vagy bárki tapasztalatára.
A lényeg az lenne hogy melledzéshez kéne főleg szóval a fő szempont hogy dönthető legyen:egyenes,ferde,negatív irányba.Emellett nemtudom van e olyan amin még has gyakorlatot is végezni lehet szóval van még rajta láb támasz vagy hasonló.De a fő szempont a 3 állás lenne.
Kb. 20000-24000ft-ot költenék rá.Kérem aki tud adjon tipus tanácsot vagy linket.
Hálás köszönet!
Jó, de ezen hova teszed a rudat? Hol az állvány?
Nem kötekedni akarok, de halál felesleges erre pénzt kiadni. Én nyáron vettem használtan multifunkciós gépet 35-ért. Dönthető fekpad, guggulóállvány, lábhajlító, alsó felső csiga, mellező van rajta, így tényleg rendesen lehet vele edzeni. Ezen max kézisúlyzókkal tudsz egy darabig, de max fél év alatt kinövöd, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!