Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 178 cm és 92 kg vagyok szeretn...

178 cm és 92 kg vagyok szeretnék egy 10-est ledobni izom vesztése nélkül+ még pár kérdés?

Figyelt kérdés
21/F vagyok. 1hónapja járok kondiba . Minden edzés elött futok 5 percet és minden edzés után is . Sajnos a vendéglátás nehezen kiszámítható beosztásai miatt nem tudok egy rendszeres edzést hetet megcsinálni .példárul csak szerdán-csütörtökön-pénteken tudok lemnni a terembe . Mennyire nagy baj az ha 3 napot edzek zsinorba ? a fobb izomcsoportokat igy is megtudom mozgatni ha egy napra kettőt teszek pl bicepsz-mell . tricepsz-láb. váll-hát. Ehez a testsulyhoy milyen diéta kellene ha fogyni szeretnék ?

2016. ápr. 28. 13:54
 1/6 likebike ***** válasza:
Nem gond ha így tudsz edzeni max kevesebb intenzitással... A dieta nem testsulyhoz szabott.Picit tobb feherjet kell bevinni mint tomegelesnel es kevesebb szenhidratot aminek az erteke attol fugg mennyivel tomegeltel.Erteket is írok de ne gyertek majd azzal h 6g/ttkg feherje es 0,5g/ttkg ch kell mert ugyse szivodik fel a feherje.Szoval kb 2g/ttkg feherje es 2-2,2g/ttkg ch.De ga valamit szarul írtam,javítsatok ki.Hajrá!
2016. ápr. 28. 14:02
 2/6 likebike ***** válasza:
Annyit kifelejtettem h zsír 0,5g/ttkg legyen+azt akartam írni h annyi fehérje úgyse szívódik fel, ez már bizonyított tény.
2016. ápr. 28. 14:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem . Tehát 2* 92 gramm fehérje ugyanennyi széndhidrát ás 0.5*92 gramm zsír. Ezt ha tegyük fel betartom akkor mennyi idő alatt indul be a folyamat . Egyébként szedek fehérjét is az ON 100% whey + edzés elötti energizálót nyílván ezeknek a tápértékét is belekeell számolni akkor . A kávé , tegyük fel cukorments energiaital alkohol mondjuk heti 1-2 nap pár doboz sör , mennyire tudja felborítani ?
2016. ápr. 28. 14:28
 4/6 likebike ***** válasza:
Az elején még ingadozni fog a súlyod,de ha betartod ezeket,akkor viszonylag hamar csökkenhet a súlyod.Ne minden nap mérd meg magad csak pl.hetvegen ehgyomorra.A cukormentes energiaitalnak ne dőlj be,meg a diétásnak,ugyanúgy telenyomják szarokkal.Szerintem egy sör beleférhet,végül is nem versenyre készülsz.De ennel tobb ne legyen,se csoki,se üditő,az étrendet tartsd,eddz rendesen,pihenj eleget.És ha elcsábulnál kérdezd meg magadtól:a jó test kell vagy 2 perc élvezet.Ez alapján dönts.Sok sikert neked,amúgy az #1 voltam:)))
2016. ápr. 28. 17:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket / tanácsokat .
2016. ápr. 28. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:

3: Alkoholt ha csak lehet, akkor inkább egyáltalán ne!

1: Rengeteg haszontalan, üres kalória

2: Csökkenti a tesztó szintet

3: Csökkenti a motivációt, stb...

2016. ápr. 29. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!