Kicsit szokatlan kérdés, de magas lány vagyok (176 cm) és a serdülőkor közepén (15 éves), az segíthet a növésem "megállításában", ha minden nap edzek egy órát, erősítek?
Figyelt kérdés
(lehet hogy hülyeséget) olvastam, hogy ugye az izmok megkötnek, nem növünk tovább. pl tornászok azért alacsonyak..2016. ápr. 27. 19:49
1/9 anonim válasza:
Baromság, edzhetsz nyugodtan. Tornásznak eleve az alacsonyabbak mennek.
2/9 anonim válasza:
A tornászok odamennek 4 évesen, mert az apja alacsony volt, de valami miatt nem lett tornász, szóval elviszi a gyereket edzeni. Növésben már nem fogsz megállni 15 évesen az edzéstől. A magas csajok meg amúgy is dögösek.
3/9 anonim válasza:
Szerintem már nem is nősz többet, a lányok hamarabb megállnak a növésben.
4/9 anonim válasza:
Nem.
A magas csajok sexy-k, nem kell bánni.
Nem azért magas egy kosaras, mert kosarazik.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a gyors választ! :) hát, az a baj, hogy minden fiú alacsonyabb nálam, vagy ugyanakkora, kevés a kivétel.
2016. ápr. 27. 20:32
6/9 anonim válasza:
Én nem hiszem el, hogy kevés magasabb fiú van nálad,Magyarországon 176 cm a férfi átlagmagasság,eszerint annyi nálad magasabb személynek kell lenni mint amennyi alacsonyabb van.
Az más, hogy te 15-16 évesek között keresgélsz akik pont ebben az időszakban kezdenek megnyúlni,2-3 év múlva beérik a srácok is a magasságod.
Mondjuk én 12 évesen voltam annyi mint te :D
7/9 Sunshinedoll válasza:
Nem, de attól az edzés nem fog ártani. Majd megnőnek a fiúk is, nem kell izgulni :D
8/9 kovpet válasza:
#6: Azért az átlag és a medián fogalmának majd nézz utána alkalomadtán :)
9/9 anonim válasza:
8. Érthető volt így is amit írtam és le lehetett szűrni a lényeget,bőven van nála magasabb srác is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!