Epicgain kérdése:
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék végre rendesen étkezni napi 3x legalább. Nincs sok keresetem mivel középiskolás vagyok 18 éves 185cm magas 95kg. Nem tudom mennyiből jönne ki naponta-hetente-havonta az ára. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Étrend kiegészítőket is használok (tejsavó, bcaa, vitaminok) súlyzós edzés mellé.2016. ápr. 7. 19:31
1/4 anonim válasza:
Eloszor az étrendet kellett volna megcsinalni nem a kiegészítőket megvenni...
Sárga kapszulát töltsd le olvasd el megtudod mi kell neked szálkásító vagy tömegnövelő etrend. Fel kilo csirkemell 900 forint rízs kb 200 forint egy napi adag
2/4 anonim válasza:
Szia. Az étrendkiegészítőid és a jelenlegi rossz kajáid árából kijön egy tökéletes étrend. Amúgy a te paramétereidre kb 50ezer ft egy hónapban.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom de amikor elkezdtem (1.5-2 éve) akkor egyszerűbbnek tűnt megvenni a kiegészítőket, összerázni meginni és kész. Akkor még az is dobott rajtam de már csak stagnálok. Köszi mindenkinek :)
2016. ápr. 7. 20:01
4/4 anonim válasza:
Mennyi a testzsírod? Egy ~80-85 kilós száraz tömegre számolva nem kell olyan nagyon sok kaja, heti 8-10 eft-ból ki lehet hozni bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!