Diéta alatt izomzat feszességének vesztése lehetséges?
Sziasztok, mögöttem van már pár év edzés azonban kihagytam két évet. Most kezdtem újra kb 6-7 hete. A nyári időszak miatt egy diétával kezdtem. 173 magas 95 kg. A hét eredménye, hogy leugrottam 90 re, azonban további 5-6 kg még a cél. Szénhidrát bevitelem sokszor csak 120-130 gramm a fehérjét nem számolom, kb 200 250.
Heti 4 edzés alkalmanként 40 perc, izomcsoportonként 1 edzés. Aerob heti kettő hajnalban munka előtt, kb 40-50 perc.
Ez első 4-5 hét tökéletesen zajlott, az mellett, hogy tűnt el a zsír szépen jött vissza az izomzat is. az utolsó héten a szénhidrátot kicsit megszorítottam kb 100 grammra mert megálltam.
Étrendem, fehér rizs, zab, csirkemell,csirkecomb, zöldségek, olajos magvak, néha hüvelyesek.
Edzésnapokon szénhidrátbevitel háromnegyede délelőtt, a maradék edzés előtt. Fehérje arányosan egész nap. Vitamin, ízületvédő és két féle fehérje amit szedek.
Ami a problémám, hogy a súlyom megtorpanása, és az izmok ellazulása valamilyen étkezési problémát jeleznek. Az utolsó héten sokat vesztettem a feszességemből. Folyadékbevitelemet figyelem napi 3 - 5 liter. Egyetlen dologban csalok, napi két tejeskávé, édeskével. Mit hibáztam az elmúlt egy hétben? A szénhidrát (100 g) ra való levétele okozhatta ezt?
Csak normális hozzászólást kérek. Ja és 38 vagyok.
"Ez első 4-5 hét tökéletesen zajlott, az mellett, hogy tűnt el a zsír szépen jött vissza az izomzat is."
Te valamilyen komoly testképzavarban szenvedhetsz, mert ilyen nincs, főleg nem 4-5 hét alatt.
3-as
Amikor jó formában vagyok kb 84 kg az ideális, ott már csak 2-3 kg amit faragni tudnék, de annyira a végletekig nem megyek el. Köszönöm a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!