Ti hisztek egy adott testzsírszázalék és izomzat fenntartásában? Lehetséges?
a 3 óránkénti kajálást is meg lehet szokni.
5-10 év alatt simán válhat alappá.
de persze vannak más megközelítések is.
a pwb advanced diet-et átfuthatnád,ha nem megy a 3 órás kaja.
Az első évben (főleg az első hónapokban) nekem is furcsa volt az új életmódom és bennem is forogtak hasonló gondolatok, mint neked, de mivel jöttek nekem is az eredmények, így csináltam.
4 év után ma már el sem tudom képzelni, hogy más életmódom legyen.
Ma már fogalmam sincs, hogy régen hogyan tudtam azt az egészségtelen életmódot élni 10 éven keresztül, aminek a következménye 30 kg-os felesleg lett (+ az eü. problémák, amik azóta megszűntek).
"1 órába telik amíg letisztítom a csirkemellet,befűszerezem,kimérem grammra pontosan,majd a többi komponenst is,mosogatás újabb fél óra,sütés,elosztás"
Nanee. :D Mit tisztogatsz egy csirkemellen 1 órán keresztül? :) Főleg, ha filé? Grammra pontosan se muszáj, semmi bajod nem lesz, ha egy nap 10g-al többet, másnap meg 10g-al kevesebbet eszel.
Én több kg csirkemell filét szoktam venni, kiporciózom napi adagokra, majd lefagyasztom. Ez a művelet mondjuk 10 perc és kb 2 hétre megvan. Ha épp szeletelve, vagy felcsíkozva teszem el, akkor további 10 perc. Naponta előveszek 1 csomagot, hagyom kiolvadni. A fűszerezés ugye gyak 0 perc, a sütés max negyed óra. A rizs közben megfő, tehát az nem plusz idő, jó, lehet, hogy 5 perccel tovább tart, mint a hús. :) 3 óránként enni se vesz el annyi időt az életemből, hogy ezen aggódjak. Mondjuk, most éppen nem eszek 3 óránként, de volt olyan és nem éreztem tehernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!