Szerintetek megéri kondizni 195 cm-es magassággal? Megéri proteinshake-t venni? Hány kg legyek a magasságomhoz?
-Megéri
-Megéri
-Egy tízest felszedhetsz még izomban
-Valóban a legfontosabb gyakorlatok a guggolás és a felhúzás, azt követik a nyomások és húzások.
Rendes, teljes testes súlyzós edzés+ tömegnövelő étrend. Ez a legalkalmasabb izomtömeged növelésére.
Elég idétlen kérdés hogy hány kiló legyél, nem a kiló számít, hanem a külső.
Igen, egyrészt így értettem, másrészt pedig úgy, hogy hiába mondjuk, hogy legyen 91,5 kiló...
Tönegeljen, aztán alakul.
én 21 évesen 191cm magassághoz voltam 68 kg, akkor kezdtem el konditerembe járni.
.
Rá 2 évvel 102 kg. szép felpuffadt zsír meg vízmajom külsővel.
Aztán most újabb 3 év elteltével 90kg, méghozzá nagyon száraz tömeggel. És elég jó fizikummal.
Szóval nem a tömeg számít, hanem hogy az a tömeg áll-e vagy lóg-e rajtad.
Drága kajákat nem fogják állni? Egy normális hobby testépítő étrend sem kerül sokkal többe. nem a mostanin felül kell állni az újat, hanem a régit kell lecserélni, ezt értesd meg velük.
Nem kerül az egész nagyon sok pénzbe, inkább nagyon nagy akaraterő, kitartás és alázat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!