Lehetséges olyan izomzat, mint a görög szobrokon?
Persze, ha mindenféle szereket szed az ember, akkor igen, de én arra lennék kíváncsi, hogy pusztán edzéssel lehetséges-e a görög szobrokon látható test elérése, vagy ezt a görögök csak nagyjaik fényezésére faragták ilyenre?
Köszönöm!
Igen lehetséges. Edzés és megfelelő táplálékokkal. Bár nekem soha nem tetszettek a görög szobrok de pl az orosz pasik között rengeteg figyelemre méltó van, akár tengerpartokon. Szteroidos szerek meg sok egyéb kiegészítő csak tönkrevágja a bőrt és a hormonrendszert, de vannak jó kiegészítők is (pl a bionom oldalon)
Szóval jah, lehetséges, de nem mindegy milyen a kiidulási alap (pl hogy ki milyen vézna stb)
Egy-ket szobornál kemény túlzások vannak. Naturalban nem jön össze.
Első te pedig nem értesz hozzá. Tegyél már képet magadról kisgyerek, hogy mit értél el, mert baromságokat pofázni bárki tud, de ebben a sportban az számít, hogy ki mit mutat. Ennyi.
'mindenféle szerek' meg "a sok egyéb kiegészítő csak tönkrevág', omg, már megint milyen szagértőkbe futottunk bele...
Tisztázzuk: ami kereskedelmi forgalomban, boltokban kapható, az nem vág tönkre, ami meg tönkrevág, az meg nem kapható boltokban. És nem számít csalásnak, meg munkaellógásnak.
"Első te pedig nem értesz hozzá. Tegyél már képet magadról kisgyerek, hogy mit értél el, mert baromságokat pofázni bárki tud, de ebben a sportban az számít, hogy ki mit mutat. Ennyi."
A félreértés inkább abban van hogy mit értünk görög szobor alatt. Szerintem inkább csak a vállukat túlozták el a görögök, de még akkor sem néztek ki akkora izomkolosszusnak mint mondjuk "mittomén" Tyson volt.
A lényeg inkább az hogy magához mérten mindenki a legjobbat hozza ki és ne valami adoniszra, modellre vagy görög szoborra akarjon hasonlítani mert az max csak az ego kielégítésére jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!