Az izom teljes teljes "szétdarálása" az csak koxal működik?
Figyelt kérdés
Tehát ez az állandóan szétszuperszettezzük, vetközősorozatozzuk, koncentráltam csiga tempóba belehúzunk 20 at, meg nyomunk oldalsó deltára 3 gyakorlatot típusú dolog csak koxal működik?2016. ápr. 27. 19:11
1/6 anonim válasza:
mivaaaan. szuperszettnek alapvetően nincsen értelme, max az, hogy ha 2 különböző izomcsoportot csinálsz, akkor hamarabb végzel, pl vádli bicepsz. ha 1 izomcsoportra megy, sztem hülyeség, mert ha az elsőt bukásig csinálod, a másodikra nem marad erőd. vetkőzni szerintem naturálban is hasznos, az annyi h leveszed a terhelést, és belenyomsz még 3-4-5x konceztráltam lassan edzeni az 1 teknika, amit néha néha be lehet vetni, vagy pl mint bicepszezésnél a negativozás, h k..vanagy súllyal pozitivat becsalod, negativat meg lassan. triszett mégnagyobb hülyeség, és a magas ismétlés is, szerintem.
3/6 A kérdező kommentje:
értem köszi a választ!
2016. ápr. 27. 20:28
4/6 A kérdező kommentje:
És arról vélemény hogy a nagy/összetett gyakorlatokat igazából a natúrok használják csak, és akik koxolnak azok szinte csak izolálni érdemes?Van alapja?
Ezek alatt tényleg csak az egész testes, kőkemény erő gyakorlatok értem : Felhúzás, Guggolás
2016. ápr. 27. 20:40
5/6 A kérdező kommentje:
azoknak*
2016. ápr. 27. 20:40
6/6 anonim válasza:
ezt cáfolnám, ugyanúgy guggolnak, fekvenyomnak, eveznek felhúznak a profik is. persze nem 100%-a, de sok legenda igen, pl Dorian Yates, Ronnie Coleman, Franco Columbu, Johnnie Jackson stb stb. mindenki más iskolát követ, de cuccal más, ott ha jó a kaja, patika a cucc, és edzel keményen, most mindegy hogy gépen vagy szabad súllyal mindegy hogy 18 vagy 4 ismétlés, nőni fogsz. naturálként 1-2 év után megállsz, és hiába fullos a kaja, ha nem hajtod ki a beled edzésen, nem fogsz fejlődni. ajánlom figyelmedbe a "Team Suleiman" nevü facebook csoport HOSSZABB posztjait. pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!