Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az izom teljes teljes "szétdar...

Az izom teljes teljes "szétdarálása" az csak koxal működik?

Figyelt kérdés
Tehát ez az állandóan szétszuperszettezzük, vetközősorozatozzuk, koncentráltam csiga tempóba belehúzunk 20 at, meg nyomunk oldalsó deltára 3 gyakorlatot típusú dolog csak koxal működik?

2016. ápr. 27. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mivaaaan. szuperszettnek alapvetően nincsen értelme, max az, hogy ha 2 különböző izomcsoportot csinálsz, akkor hamarabb végzel, pl vádli bicepsz. ha 1 izomcsoportra megy, sztem hülyeség, mert ha az elsőt bukásig csinálod, a másodikra nem marad erőd. vetkőzni szerintem naturálban is hasznos, az annyi h leveszed a terhelést, és belenyomsz még 3-4-5x konceztráltam lassan edzeni az 1 teknika, amit néha néha be lehet vetni, vagy pl mint bicepszezésnél a negativozás, h k..vanagy súllyal pozitivat becsalod, negativat meg lassan. triszett mégnagyobb hülyeség, és a magas ismétlés is, szerintem.
2016. ápr. 27. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
(előre félek a lepontozástól)
2016. ápr. 27. 19:16
 3/6 A kérdező kommentje:
értem köszi a választ!
2016. ápr. 27. 20:28
 4/6 A kérdező kommentje:

És arról vélemény hogy a nagy/összetett gyakorlatokat igazából a natúrok használják csak, és akik koxolnak azok szinte csak izolálni érdemes?Van alapja?

Ezek alatt tényleg csak az egész testes, kőkemény erő gyakorlatok értem : Felhúzás, Guggolás

2016. ápr. 27. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:
azoknak*
2016. ápr. 27. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
ezt cáfolnám, ugyanúgy guggolnak, fekvenyomnak, eveznek felhúznak a profik is. persze nem 100%-a, de sok legenda igen, pl Dorian Yates, Ronnie Coleman, Franco Columbu, Johnnie Jackson stb stb. mindenki más iskolát követ, de cuccal más, ott ha jó a kaja, patika a cucc, és edzel keményen, most mindegy hogy gépen vagy szabad súllyal mindegy hogy 18 vagy 4 ismétlés, nőni fogsz. naturálként 1-2 év után megállsz, és hiába fullos a kaja, ha nem hajtod ki a beled edzésen, nem fogsz fejlődni. ajánlom figyelmedbe a "Team Suleiman" nevü facebook csoport HOSSZABB posztjait. pl: [link]
2016. ápr. 27. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!