Szabad innom tejet, ha erősítő edzéseket és szálkásítást csinálok?
Figyelt kérdés
Nagy tejivó vagyok és hiányolom az étrendemből, de azt olvastam, hogy tejet kerülnöm kéne, máshol meg azt, hogy edzés előtt pár órával és edzés után ajánlott. Gondoltam arra, hogy a fehérjeturmixokat elhagyom és "naturálban" folytatom. Ilyenkor milyen étrendet kéne követnem?2016. ápr. 27. 17:51
1/16 anonim válasza:
Tejcukor, tejzsír nem kívánatosak, szálkásításban meg főleg. Szilárd kajából vidd be a fehérjét, nagyon bonyolult.
2/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy mennyi idővel edzés előtt és mit ugyanez edzés után.
2016. ápr. 27. 17:55
3/16 anonim válasza:
"fehérjeturmixokat elhagyom és "naturálban" folytatom" - meghalok az ilyen emberektől. amúgy a tejed pont annyira naturál mint a turmixod.
4/16 anonim válasza:
Nyugodtan ihatsz tejet. Én is edzem és fogyózom, nekem sem szabadna, de edzés után kell a fehérje. Salátát meg a zöldségeket nyomasd ezerrel. Neked kell ki kísérletezgetned, vagy utána nézel hogy kb. milyen típus vagy.
5/16 anonim válasza:
Fogd már fel, nem az a lényeg, hogy mikor iszod, ha neked belefér. De nagyon elszánt lehetsz, ha azért eszel valami szart, mert ,,szeretem, és hiányolom az étrendemből".
Ha szálkásítanék, hiányolnám a somlói galuskát, pedig imádom, akkor most mit tegyek?
6/16 anonim válasza:
"edzés után kell a fehérje" máskor nem? :O
7/16 anonim válasza:
4-es, neked nem ebbe a kategóriába kéne írnod.
8/16 Kenzo Tenma válasza:
Figyelj ide kiscsillag. A ferhéjeturmixban található fehérjepor TEJBŐL származik, a tejüzemben visszamaradt tejsavóból készítik a fehérjeport.
9/16 anonim válasza:
Hogy csinálod a szálkásítást, ha nem vagy képben a dolgokkal? Olvass még kicsit utána a dolgoknak, pl. a Sárga kapszula ide vonatkozó részét.
10/16 anonim válasza:
Igen tej nagyon jo kivaplo feherjrforras jo lehet sokat in i belole.Azt mondjak ne igyubk tejet,de miert ne innank?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!