Rubint Reka igazabol mitol nez ki ilyen jol? Sulyzos edzest sosem lattam tole, valoban a futas, torna és az aerobik teszi?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 10:02
11/14 anonim válasza:
Sosem mondták szerintem, főleg a Réka, hogy a tornáitól úgy fog mindenki kinézni mint ő!
A tornájuktól lefogysz maximum, és attól biztosan lehet fogyni, szerintem az nem hazugság.
De olyan testet megcsinálni mint amilyen Rubinté - nos ahhoz évek kitartó edzése, munkája, és helyes táplálkozása kell.
Nagyon nem egyszerű, ez biztos.
És aki itt fikázódik, hogy nem nagy szám a Rubint - na ja, persze.
R.R egy top nő, ez egyértelmű - persze ehhez azért pénz is kell, hogy mindig így nézzen ki valaki, viszont a beletett munka is rengeteg ahogyan már írtam is!
12/14 A kérdező kommentje:
Ez már nagyon régi kérdés ,6 év alatt személyi edző és táplálkozási tanácsadó lettem. Hál isten teljesen tisztában vagyok már ezekkel.🙏😉
2022. febr. 15. 20:11
13/14 anonim válasza:
12-es!
Hát ennek nagyon örülök, és gratulálok neked!
Gondolom akkor már te is jó izmos lehetsz.
Izmos lányoknál nincs is szebb, és vonzóbb.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🥰
2022. febr. 18. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!