Tényleg igaz, hogy a sok tornázz velem otthon DVD-t kínáló hölgyek, mind egytől egyig súlyzós edzést végeznek?
Azt kell megérteni, hogy az alakod (zsíros vagy vékony) a diéta fogja leginkább eldönteni. Persze a jó alakhoz kell az izom is, de az is csak úgy épűl, ha megvan a megfelelő "izomrost rombolás" és az ehhez illő táplálkozás. Ilyen dvd-ket még nem próbáltam (vicces is volna férfi létemre), de kétlem hogy olyan izomstimulánst adna, amitől utána fejlődne az izom. Bár ez picit túlzás, mert az elején ha egy eddig semmi mozgást nem végző személy elkezdi, lehet lesz ilyen, de ehhez gyorsan hozzászokik a szervezet.
De ha nincs meg a megfelelő pihenőidő, és tápanyag! (szénhidrát és fehérje) nem fog az izom épűlni. Még súlyzós edzéstől se, ugribugrival meg végképp.
Ugyanez a fogyásra is igaz. Ameddig a szervezet nem kerül kalóriaminuszba, nem fogsz fogyni. A mozgás segíthet, még az ilyen is, hisz közben égetsz kalóriát, de ha ehhez nincs megtervezve az étrended, mit sem ér. Az izomveszteség meg elég nagy is lehet.
Oláh Vivien, Toldi Zsuzsi, Kiss Virág, Rajnai Réka és a többi fittnesz versenyző se azért végzik a súlyzós edzést és figyelnek a kajára, ahelyet hogy a tv elött 10 percig vizespalackot emelgetve tornázzanak, mert mazochisták, hanem mert ez kell a szép (izmos) testért.
Én inkább azon csodálkozom hogy bárki is azt hiszi, hogy a tornaDVD-től néznek ki így..
Ez most nagy divat mert a sok kövérkés háziasszony megveszi mert "ő is úgy akar kinézni mint a nőci a borítón" ráadásul 2 hónap alatt.
Megvan belőle a zsebpénz a kiadójának..
20:10-es vagyok
meg annyi,hogy a dvd-kkel nekem nem sikerült olyan szep bicepsz/tricepsz/vall es hat izmokat csinalni mint a sulyzos edzessel. De ha megnezed R.Rekat ö nem is tagadja,hogy sulyzos edzeseket is csinal.
"B"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!