Hogyan táplálkozzak?
Fél év alatt csak a kevés étel bevitellel lefogytam szépen (33kiló)
Egy hónapja edzem a testem otthon amivel szép eredmények jönnek
Már látszani kezd valmicske izomzat😊
De mintha kezdene megállni a súly csökkenés és az izom növekedés pedig napi egy órát edzek.
Kérdésem az lenne hogy tudnátok e segíteni abban hogy mit kellene ennem illetve valamilyen táplálék kiegészítő segítene e a további eredmények elérésében ?
sok oka lehet,
vagy tovább kell csökkentened a ch bevitelt, persze csak ésszel
túl sokat edzel és nem pihened ki magad, bár lehet nem érzed, és emiatt stagnálhat a zsívesztés
tovább kell "tisztítanod" a kaját
bár a kommentedből nekem az jön le, hogy nem diétázol rendesen a "kevés étellel lefogytam" az nem diéta sajnos
Köszi szépen a válaszokat 😉
A sárga kapszulát már le is töltöttem
Délután elkezdem olvasgatni
Elindultam ezen az úton de rá kell jönnöm hogy csak kis lépésekkel fogok tudni eredményeket elérni
Azért ha tudtok még okosat mondani ne tartsátok magatokban 😊
Nekem már az is nagy eredmény hogy vérnyomásom helyre állt a fogyás után és mindent könnyebben csinálok
Újra jó a házaséletem
Az a kis izomzat amit még szeretnék csak extra lenne és hát elkezdett itt ott lógni a bőröm gondolom azon is segítene az edzés
Mindenesetre azt vágom hogy sok türelem és kitartás kell ide a többi okossággal csak finomíthatok a dolgokon
Namasté...
Ne nevessetek ki de a véleményetekre azért kíváncsi lennék
Otthon edzek csak
Egy hagyományos nagy fajta traktor gumit párszor végig borogatok az udvaron
Aztán több részletben rá verek egy kb tíz kilos vas csövel kb 500 at majd expander híjján kerékpár belsőket összekötve és kikötve egy oszlophoz azt húzgálom plusz fekvotamasz stb. Minden nap kb egy órát
Az is megoldható 😊
A leleményességemből kiindulva 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!