Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15 éves vagyok, sokat fekvőzte...

Omg1234 kérdése:

15 éves vagyok, sokat fekvőztem ithhon meg ilyenek, de izmosabb szeretnék lenni ezért elkezdtem edzeni normálisan konditeremben, hogyan táplálkozzak?

Figyelt kérdés
Most járunk a 3. hónapnál és úgy érzem hogy fejlődtem szinte duplázódott a súly, de sok helyen olvastam hogy nagyon fontos a táplálkozás a változáshoz, szerintem nekem tömegnövelőzni kéne 60kg vagyok 175 cm kb. de nem akarom hogy anyukám mindig csináljon csirkemellt rizzsel meg ilyenek mert dolgozik amugysem érne rá én meg nem tudok hogyan táplálkozzak?

2015. jún. 19. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Első lépésként elolvasod a Sárga Kapszulát, második lépésként megkéred édesanyádat, hogy mutassa meg, hogy hogyan kell megsütni egy csirkét meg kifőzni egy fazék rizst és utána magadnak főzöd.
2015. jún. 19. 20:09
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ már le is töltöttem ezt a könyvet vagy mi most fogok belenézni, nemtudom mindig sütögetni csirkét nem a legjobb dolog
2015. jún. 20. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!