Ilyen feneke csak annak lehet, aki konditeremben, nagy súlyzókkal guggol?
Figyelt kérdés
Pár hete elkezdtem itthon guggolásokat végezni, és már látok is egy kis változást, de nehezen tudom elképzelni, hogy egyszer ilyen lesz. :D
Tehát kedves alakformáláshoz értők! Itthoni tornagyakorlatokkal el lehet érni ilyen formát, vagy irány a konditerem?
Köszi előre is :)
2015. jún. 6. 01:26
1/5 anonim válasza:
a képen lévő inkább adottság,genetika.
mert ha súlyzós edzést végezne,vagy saját testsúlyos edzésben menne el a végsőkig,akkor fejlettebb,dominánsabb lenne a combja is.
ezért nem tartom elképzelhetetlennek,hogy a képen szereplő csaj nem is edz semmit se.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen edzetlen fenék. A leányzó valószínű nagyon fiatal azért nincsenek neki még megereszkedve a párnácskái. Viszont ahhoz, hogy egy megereszkedett popót formásítson valaki, nem elég a saját testsúlyos guggolás.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Szépek. Mintha szobrász formázta volna őket, és nem is túl izmosak.
5/5 anonim válasza:
ez a fenék egyáltlaán nem izmos, tök zsíros. Kondiban ennél hússzor jobbat "csinálhatsz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!