Ti bírjátok a konditeremben azokat az izomagyúakat, akiknek nincsen nyakuk, és a fejük a vállukból nőnek ki? :D
Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 22:51
1/10 anonim válasza:
Bírjuk. Azok között is vannak jó arcok.
2/10 anonim válasza:
Én mindig azt nézem hogy milyen is valójában mint ember, ha normális akkor másodlagos a külseje, amennyiben nagyképű majom, és lenéző másokkal szemben akkor lehet neki is mennék.
Egyébként nagyon sok meló ezt a fizikumot összehozni amit írtál, évek kérdése na meg persze pénzé.
3/10 anonim válasza:
Nincs velük bajom. Ha békén hagyod őket, akkor ők is téged.
4/10 *Glissade* válasza:
Gyerekes vagy! Nem illik másokat sértegetni a kinézete miatt.
Van nyakuk!
5/10 anonim válasza:
én nem, de nem csak õket nem, alapjáraton antiszoc vagyok, ezért van saját termem...
6/10 anonim válasza:
Akinek nincs nyaka, az nem izomagyú, hanem dagadt.
De amúgy meg nem mindegy neked? Homoszexuális vagy, hogy más férfiak kinézetével foglalkozol?
7/10 anonim válasza:
A nyakatlanokkal semmi gondom nincsen, viszont azokkal tizenéves, gilisztatestű csávókkal, akik azt gondolják, hogy ha nem lőnek fel a face-re tükörben pózolós, izmozós képet a teremből, akkor nem ér semmit az edzés, már sokkal inkább baj van...
8/10 anonim válasza:
Az ő dolguk,hogyan néznek ki.Ha velem normális,én is az vagyok velük.
9/10 anonim válasza:
Ti bírjátok a konditeremben azokat a kis pcsöket akik telózgatnak meg lófszt sem csinálnak de még súlynak is kicsik?:D
10/10 anonim válasza:
Mindenkit bírok, ha nem szól be és hagy edzeni és még tud köszönni is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!