Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nincs elég súly a konditerembe...

Nincs elég súly a konditeremben. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Ironikus mert izmossaghoz meg semmi közöm nincs. Most jutottam el a 140 kilóval való felhúzasig es ehhez 6 db 20 kilos tarcsa kell. A teremben van osszesen 6...Tehat amig felhuzok addog masok kb nem tudnak fekvenyomni,guggolni mert nincs súly...

Es eleg idegesitő ugy húzni hogy 2-3 nagydarab manusz morog a hatad mogott.

Szóljak a tulajnak hogy kene meg?

19/F

2015. febr. 4. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
10kg-osak nincsenek?
2015. febr. 4. 16:18
 2/3 Szergej55 ***** válasza:
100%
Érdekes nagydarab manuszok lehetnek azok, akiknek elég a teremben lévő súly. Ezek nagyon komoly edzésmunkát végző személyek, igaz? :D Egyébként nem tudom, mit tegyél, nincs másik terem elérhető közelségben és áron?
2015. febr. 4. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom fizetsz erte, en mar reg szoltam volna, nem itt kerdezgetnem... Mivel fizetsz erte, a minimum hogy a kello felszereles meglegyen. Ha nincs meg akkor pedig valtani kellene, es a befizetett penzed visszakerni, persze csak, ha fejlodni akarsz.
2015. febr. 4. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!