Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet csak mellizmot kigyúrni?

Lehet csak mellizmot kigyúrni?

Figyelt kérdés

Szóval láttam már olyat, hogy vikt egy kis pocak, de full kigyúrt volt mellben az illető. Ilyet lehet úgy h csak mellizomra gyúr valaki? Ha igen mi a legjobb mellizom kigyúrására?

Koszi

2016. ápr. 20. 20:06
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
Lehet csak mellre edzeni, de értelme az nem sok. Akkor jó a forma, ha minden izomra edzel keményen. Mellre amúgy : fekvenyomás, tárogatás, áthúzás, tolódzkodás. De eddz mindenre, jobb lesz a forma.
2016. ápr. 20. 20:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Persze, értem, hogy a kockahas kockamell kocka fej kombó lenne a legjobb :D

De ha más nem akkor ez is megtenné, legalább első lépésnek :)

2016. ápr. 20. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem pl. pont a kocka has hagy hidegen, edzek mindenre, csak hasra nem. :D
2016. ápr. 20. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
nem, ha fekvenyomsz, a lábad is erősödik. kappa
2016. ápr. 20. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:

#3: A has azért kap máskor is, amúgy jó neked, én hasról fogyok legutoljára, nő vagyok s engem vonz a kockahas... De túlélem, ha nem lesz. Lábazni nem szeretek, de azt muszáj néha :D Pedig nem érdekel a kinézete sem, de egy erős testhez erős láb, erős hát, erős mell...etc. kell.

A szívem csücske pedig a bicepsz :D

De hogy csak mellizomnak mi értelme, azt fel nem fogom. Miért nem lehet mindenre edzeni, ha már az ember edz? Sokkal jobb lesz az eredmény.

Az rendben van, hogy valaki nehezen éri el a kockahasat és szerencsés módon nem is érdekli, nem kell mindenkinek igazán szálkásnak lennie, de mindenre kell edzeni.

2016. ápr. 20. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
azért mert ha kisebb mindened, nagyobbnak tünik a melled.
2016. ápr. 20. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
3. Nem a kockahas miatt kell hasra edzeni.
2016. ápr. 20. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!