Hogyan tudnám nyárig kigyurni magam?
Figyelt kérdés
ha minden nap csinálnák vagy 50fekvőtámaszt, meg streetworkoutozom és iszok mellé fehérjeizomtömegnővelét ki tudom gyúrna magam nyárra? minden nap tudnák edzi akár 2 órát is..2016. ápr. 5. 15:52
1/14 anonim válasza:
Nem. Nem ilyenkor kell észbe kapni. Lesz némi változás, de nem eget verő.
Előtte meg nem ártana tájékozódni, mert jó nagy hülyeségeket írtál le.
2/14 A kérdező kommentje:
aszittem az izomtömegnővelő porok meg a streetworkouttól kigyurhatom magam nyárra és lesz kockahasam :D
2016. ápr. 5. 16:15
3/14 Kisboltos válasza:
akkor nagyon nagyon nagyon rossul hitted.
4/14 anonim válasza:
Jovo nyarat celozd meg inkabb. De akkor alljal neki normalisan edzeni, ahogy kell. Lusta vagyok oldalakat irni. Nezz utanna.
5/14 anonim válasza:
Ha már trollkodsz, kicsit jobban! Ez így elég gyenge! :P
6/14 anonim válasza:
nem értem miért lett divat itt ez a sz.ar trollkodás
7/14 A kérdező kommentje:
komolyan ki akarom gyúrni magam nem viccből irtam
még flabélos bérletet is vettem
2016. ápr. 5. 16:44
8/14 Cortez70 válasza:
Mostani nyára sehogy, max flabelosszal, azzal nyomom én is. 44-es karom lett tőle.
9/14 anonim válasza:
Trololo hohoho megjött a télapó. Csak az a gond, hogy rosszkor.
10/14 A kérdező kommentje:
A flabéloszal egyszerre fogyni izmosodni meg minden, tudjátok, lerázza a zsír meg izmos leszel a sok egyensúlyozástól vagy hogy van már :D
2016. ápr. 5. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!