Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt tudom kigyurn...

Mennyi idő alatt tudom kigyurni magam?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el 1 hete de szedek kreatint meg proteint is

2016. márc. 29. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Kezdeti állapot, edzés, étrend függvénye s hogy mit nevezünk kigyúrtnak. Ez a türelmesek sportja. Főleg, ha az első időkben nincs hozzáértés sem, ami gyakori.

Igazán nagy tömeg naturálban persze nincs, de attól még mondjuk 2 év után is jól tud kinézni valaki, ha jól csinálja az evést s edzést. De tényleg ízlés dolga.

Aki kövér, annak persze a hájat is le kell fogynia, az lassít.

2016. márc. 29. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
5-6 év
2016. márc. 30. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
ja hát proteinnel meg kreatinnal egy hónap tesó, de az a max
2016. márc. 30. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy hete kezdted az edzést,de már tolod a proteint meg a kreatint,az real :)

Ezt láttad a profiktól? De azt hallottad tőlük,gondolom,hogy a tápkiegek nem csodaszerek,hanem azok,amik: TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐK(nem véletlenül van az összeshez odaírva,hogy ezeknek a szedése nem helyettesítik a vegyes étrendet).. az étrend a fontos, az látszik rajtad,amit eszel. A kiegèszítők csak abban segítenek, hogy a lehető legmegfelelőbb módon hasznosuljanak benned. Étrend nèlkül csak kidobott pénz az összes..azon kívűl ha komolyan szeretnéd venni,akkor nagyon olvass utána,mit hogyan kell szedni, mert pl csak a protein meg a kreatin elég karcsú ch nélkül..de ez csak egy a sok közül, szóval bele lehet mélyedni rendesen(persze csak ha ki szeretnéd "gyúrni" magad). Nekem a fontossági sorrend:

1. Étrend(!!!!!)

2. Vitaminok(talán a másik legfontosabb dolog az étrend mellett)

3. Bcaa+Glutamin(aminosavak)

3. Proteinturmix

4. Egyéb kiegèszítők(pl energizálók,kreatinok, stb..)

:)

2016. márc. 30. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Először olvasd el a sárga kapszulát mert fogalmad nincs az egészről. Étrend kell nem kreatin
2016. márc. 30. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!