Van itt olyan aki 18 éves kor alatt elég jól néz már ki?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok ki nyomja itt már 18 alatt ezt a sportot.2016. ápr. 15. 20:35
11/23 anonim válasza:
Leírtam, hogy nem vagyok nagy forma, nem megy a szövegértés, kedves lepontozók. De kíváncsi vagyok, hogy akik Bencét (asszem ő) leszólják, azok hogy néztek ki 15 évesen :D Nyomorékok.
13/23 anonim válasza:
Nem sok jó forma 15 éves lehet itt, meg a százalék alapján gondolom, hogy ő.
15/23 anonim válasza:
Utóbbi időben úgy láttam, hogy levette a láthatóságot.
16/23 Cortez70 válasza:
Ja, akkor lehet, hogy ő volt. Nála rendben a forma, főleg 15 évesen.
17/23 anonim válasza:
1 es vagyok és nem Bence. Cortez én küldtem képet kb 1 hónapja, azóta még jött egy-két kiló.
18/23 A kérdező kommentje:
Kérdező a Bence.
A mostani nevem: Byyn
Amúgy köszi. Csak kíváncsi voltam, hogy ki nyomja már "ilyen fiatalon".
És igaz, Cortez ezt nem kellet volna írni, hogy "jól néz ki" mert eleve kinek mi.
Azért más az acc amúgy mert tiltottak gyk-n és az ip cím csere is csak Cortez ötletével működött(:D) mert már vagy 20 új tiltott accom van mert kiolvasták, hogy már egy tiltott gépen vagyok és ezért azokat is tiltották.
Majd holnap kijelzem a nevem.
Na megyek haverokkal moziba és csaló kaja jön a jó öreg gyros. :)
2016. ápr. 16. 17:45
19/23 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy mindenki 17-18 évesnek hisz agyilag meg fizikailag, max az arcom 16.
Én kis egoista:D Jó nem vagyok egós.
2016. ápr. 16. 17:48
20/23 Cortez70 válasza:
De legalább ne írd be, hogy tiltottak és új neved van, mert pár jóakaró bejelenthet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!