Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Körülbelül 3 hónapot kell...

Körülbelül 3 hónapot kell kihagynom, ennyi idő alatt az izomvesztés nagy mértékű tud lenni? Tudom elég sok ilyen kérdést raknak fel egy nap szóval legyetek kíméletesek.

Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Átlagban az van,hogy 1 hónap kihagyás után kezd el az izom plöttyedni,ezt magamon is tapasztaltam.3 hónap tehát viszonylag hosszú idő,számíthatsz nagyobb mértékű izomvesztésre.Az azért igaz,hogy nem mindenki egyforma teljesen,számít a genetika is,a kaja is,az is,hogy milyen hosszú ideig nyomtad előtte,szóval max.abban lehet különbség,hogy Pityi Palkó 3 hónapos kihagyásához képest te kevesebb izmot vesztesz.
2016. jan. 19. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem most kb egy hónapot kell kihagynom egy húzósabb megfázás miatt...én most a hónap vége fele kezdtem el érezni hogy egy kicsit híztam és mint ha kisebb lenne egykét izomcsoportom...de lehet hogy ezt már csak bebeszélem magmanak :)
2016. jan. 19. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:

ne viccelj rengeteg.

van aki meg azt írja egy hónap után elkezd plöttyedni gyerekek egy nap kihagyás után szar formában vagyok

2016. jan. 19. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Tartsd magasan a fehérje beviteled és nem lesz gáz. Veszíteni fogsz izmot de nem lesz vészes. 5 éve edzek. 2 szer volt nagyobb kihagyásom. egyik 2 hónapos most pedig egy 3 hónapos.
2016. jan. 19. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:

"van aki meg azt írja egy hónap után elkezd plöttyedni gyerekek egy nap kihagyás után szar formában vagyok"

Azt,hogy csinálod??? Hányszor edzel egy héten?

2016. jan. 19. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:
5-6
2016. jan. 20. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem kis elvárásaid vannak magad felé.
2016. jan. 21. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!