Döntött törzsű evezés helyett mit lehetne csinálni hátra?
Figyelt kérdés
Húzódzkodást,evezést meg lehúzást mindig csinálok.2016. ápr. 13. 19:32
1/13 anonim válasza:
hasalj rá egy döntött padra, és evezz ugyanúgy. nekem most ez a kedvenc gyakorlatom. de ott van T-pad T-rúd Mellhez húzás stb stb
3/13 anonim válasza:
Egykezes, melltámaszos, T-rudas evezés.
4/13 Cortez70 válasza:
A t-rudas az egyik legjobb. Nyomassad.
5/13 Cortez70 válasza:
Ja és mielőtt valaki beírná, hogy de nincs ilyen eszköz: egy rudat betámasztasz valahová, pl sarokba vagy gép lábához. A másik végét megpakolod súllyal és húzhatod is egy háromszög fogantyúval.
7/13 Andi80018 válasza:
A t-rudas evezés az király, sokkal jobban szeretem, mint a sima rudas evezést. :-)Még a fűrészelés sem rossz, azt is csinálhatod.
8/13 Cortez70 válasza:
Az egykezes evezés is jó, de sajnos a mi termünkben csak 32,5 kilós a legnagyobb egykezes, az meg kislánysúly.:)
10/13 Andi80018 válasza:
Ja, az kevés neked, a régibe, ahová jártam, ott volt 50 kilós is, az kemény volt azér. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!