Jó volt ez a teljes testes edzés?
Figyelt kérdés
Fekvenyomás egyenes padon ruddal 4 sorozat
T-rudas evezés 4 sorozat
Guggolás 4 sorozat
Mellről nyomás rúddal 3 sorozat
Francia rudas bicepsz 3 sorozat
Tricepsznyújtás fejfölött rúddal 4 sorozat
Ülő vádli 4 sorozat
2016. ápr. 12. 22:57
1/6 anonim válasza:
szerintem egy felhúzás még belefér, hajlitó miatt is, meg hát miatt is! többi okés
2/6 anonim válasza:
Igen, jó.
Ettől függetlenül belekötök. :D Guggolás-fekvenyomás-felhúzás legyen szétszedve külön napra. Fekvenyomás-mellről nyomást szintén nem csinálnám egy napon. Guggolás-Trudas evezést sem, adsz eleget a derekadnak az egyikkel, ha guggolsz, hátra ne evezz, hanem csinálj húzódszkodást vagy lehúzást. Felhúzás mellé szintén ne tegyél evezést az előbbiek miatt. Nem kötelező így, csak részemről ajánlott.
3/6 anonim válasza:
kimaradt a has edzése, meg én csináltam volna hiperhajlítást és combhajlítást is - amúgy ja, jó volt
4/6 A kérdező kommentje:
az mennyire gond ha bukásig edzettem?
2016. ápr. 12. 23:25
5/6 anonim válasza:
Mintha nem lenne szokás, de én is szeretek bukásig edzeni s jogom van hozzá, úgyis ki kell próbálnom egy csomó mindent... Csak hagyj elég időt regenerációra.
6/6 A kérdező kommentje:
ilyenkor kicsit több nap pihenőt kell hagyni? például kettő helyett 3-4-et?
2016. ápr. 12. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!