Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó volt ez a teljes testes edzés?

Jó volt ez a teljes testes edzés?

Figyelt kérdés

Fekvenyomás egyenes padon ruddal 4 sorozat

T-rudas evezés 4 sorozat

Guggolás 4 sorozat

Mellről nyomás rúddal 3 sorozat

Francia rudas bicepsz 3 sorozat

Tricepsznyújtás fejfölött rúddal 4 sorozat

Ülő vádli 4 sorozat

2016. ápr. 12. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem egy felhúzás még belefér, hajlitó miatt is, meg hát miatt is! többi okés
2016. ápr. 12. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, jó.

Ettől függetlenül belekötök. :D Guggolás-fekvenyomás-felhúzás legyen szétszedve külön napra. Fekvenyomás-mellről nyomást szintén nem csinálnám egy napon. Guggolás-Trudas evezést sem, adsz eleget a derekadnak az egyikkel, ha guggolsz, hátra ne evezz, hanem csinálj húzódszkodást vagy lehúzást. Felhúzás mellé szintén ne tegyél evezést az előbbiek miatt. Nem kötelező így, csak részemről ajánlott.

2016. ápr. 12. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
kimaradt a has edzése, meg én csináltam volna hiperhajlítást és combhajlítást is - amúgy ja, jó volt
2016. ápr. 12. 23:21
 4/6 A kérdező kommentje:
az mennyire gond ha bukásig edzettem?
2016. ápr. 12. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Mintha nem lenne szokás, de én is szeretek bukásig edzeni s jogom van hozzá, úgyis ki kell próbálnom egy csomó mindent... Csak hagyj elég időt regenerációra.
2016. ápr. 12. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
ilyenkor kicsit több nap pihenőt kell hagyni? például kettő helyett 3-4-et?
2016. ápr. 12. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!