Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sokan azt mondják, hogy a...

Kisboltos kérdése:

Sokan azt mondják, hogy a testépítés nem sport. Ti mivel érvelnétek ezellen?

Figyelt kérdés
Szerintem igenis sport, mivel valós fizikai teljesítmény áll a versenyző mögött. Hiszen, ő már csak egy kész formát mutat meg, nem pedig a teljesítményét, az erejét hasonlítja másokéhoz. Neki az izmomzat a cél, nem pedig az eszköze, mint mondjuk egy kerékpárosnak.

2016. ápr. 12. 17:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sport
2016. ápr. 12. 18:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen: jöjjön le és nyomjon le egy olyan intenzitású edzést, mint egy testépítő. Meglátjuk bírja-e...
2016. ápr. 12. 18:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha ez nem sport akkor semmi se az
2016. ápr. 12. 18:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Valóban nem csak az, a testépítés sokkal több annál!
2016. ápr. 12. 18:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok benne biztos hogy a testépítés sport.
2016. ápr. 12. 18:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem külön kategória.
2016. ápr. 12. 18:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én erre azt szoktam mondani, hogy igazad van öreg, köze nincs a sporthoz. Ez életforma. :)
2016. ápr. 12. 19:06
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem tökmindegy, ki szerint mi. Múltkor az ételesben leírták, hogy történelmileg a vegák esznek halat, ez az eredeti vegaság, nekem már elegem van a definíciókból és az érdekes terminológiákból... Csinálom, ami jólesik és kész.

Megértem, hogy kicsit más, mint a funkcionálisabb sportok (bár nekem funkcionális, hogy erősödöm, nemcsak a kinézet számít). A hal is más, mint a csirke, mégis mindkettő állat. Komolyan már.

Szóval nemérdekel, az én fejemben van valami, másokéban pedig más. De ha a sakk sport (s fizikailag is megterhelő s nem árt edzeni rá, fizikailag), akkor a testépítés miért nem az? Lehet, hogy ezt is benyögném :)

2016. ápr. 12. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Akik nagyon pattognak, hogy nem sport, azok általában érzelmi alapon közelítenek, ez pedig nem fér bele az értelmes vitába, így nem kell velük foglalkozni.
2016. ápr. 12. 20:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha a pingpong, a golf és az autóversenyzés sport, akkor a testépítés is.
2016. ápr. 12. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!