Tudnek beszelni itt egy SZEMELYI EDZOVEL?
szemelyi edzo szeretnek lenni. Jelenleg 16 eves vagyok, gimiben 10-es. Jovore fakultaciot kell valasztani.
Ahhoz, hogy bekeruljek a Testnevelesi Egyetemre felvegyem a tesi biosz faktot is? Vagy csak eleg a biosz?
Sokat sportolok. Hetente 3x jarok kuzdosport edzesre, 2x futok, 1gorkorcsolyazom, es itthon is csinalok erosito feladatokat.
Mindenre kivancsi lennek, hogy ki hogyan lett szemelyi edzo, mennyi idobe telt mire rendesen tudott dolgozni, okj-s kepzesen vagy egyetemen szerezte-e a vegzettseget. Mindent. Koszonom a segitseget, es elnezest kerek, hogy ekezet nelkul irtam.
16L
Ezt sajnalattal olvasom:(
Szeretnek segiteni az embereknek, hogy kihozzak magukbol a maximumot.
De mi van azokkal a nokkel akik nem vagynak arra, hogy egy kigyurt pasi hajtsa oket? Akik normalisak..
én nálunk a terembe nem is láttam még női személyi edzőt.
a női edzők itt nálunk általában csoportos spinning, zsírégető edzés meg ilyen bohóc "edzéseket" tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!