Tudnek beszelni itt egy SZEMELYI EDZOVEL?
szemelyi edzo szeretnek lenni. Jelenleg 16 eves vagyok, gimiben 10-es. Jovore fakultaciot kell valasztani.
Ahhoz, hogy bekeruljek a Testnevelesi Egyetemre felvegyem a tesi biosz faktot is? Vagy csak eleg a biosz?
Sokat sportolok. Hetente 3x jarok kuzdosport edzesre, 2x futok, 1gorkorcsolyazom, es itthon is csinalok erosito feladatokat.
Mindenre kivancsi lennek, hogy ki hogyan lett szemelyi edzo, mennyi idobe telt mire rendesen tudott dolgozni, okj-s kepzesen vagy egyetemen szerezte-e a vegzettseget. Mindent. Koszonom a segitseget, es elnezest kerek, hogy ekezet nelkul irtam.
16L
"De mi van azokkal a nokkel akik nem vagynak arra, hogy egy kigyurt pasi hajtsa oket? Akik normalisak.."
Előítéletes és felületes vagy, hosszú távon semmi esélyed nem lenne megélni ebből, sőt semmi olyan biszem-b/szom munkából ahol csak emberekkel kell bájologni
Montypie és mi van akkor?
Össze tudok állítani magamnak egy edzéstervet.Másnak is össze tudnék.De jobban szeretem az előre megírt programokat pl.ICF,Madcow.Az emberek zőmének nincs szűksége edzőre,maga is el tud igazodni..Méghogy egy edzőnek diploma kéne
Emelt tesi kell oda. Egyidőben én is oda akartam menni, de rájöttem, hogy az csak bohóckodás.
Mármint szép és jó, de megélni nem lehet rendesen belőle, ha nem vagy mellette elismert sportoló is.
De ettől függetlenül ne add fel.
Én is az akarok lenni, de csak másodállásban. Elmegyek mérnöknek, hogy normális egzisztenciát teremthessek, hobbonak meg beiktatom ezt, ha lesz időm. De erre nem alapoznám a jövőmet, és senkinek se kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!