Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnek beszelni itt egy...

Tudnek beszelni itt egy SZEMELYI EDZOVEL?

Figyelt kérdés

szemelyi edzo szeretnek lenni. Jelenleg 16 eves vagyok, gimiben 10-es. Jovore fakultaciot kell valasztani.

Ahhoz, hogy bekeruljek a Testnevelesi Egyetemre felvegyem a tesi biosz faktot is? Vagy csak eleg a biosz?

Sokat sportolok. Hetente 3x jarok kuzdosport edzesre, 2x futok, 1gorkorcsolyazom, es itthon is csinalok erosito feladatokat.

Mindenre kivancsi lennek, hogy ki hogyan lett szemelyi edzo, mennyi idobe telt mire rendesen tudott dolgozni, okj-s kepzesen vagy egyetemen szerezte-e a vegzettseget. Mindent. Koszonom a segitseget, es elnezest kerek, hogy ekezet nelkul irtam.

16L

2016. ápr. 4. 21:09
1 2
 11/19 Cortez70 ***** válasza:
Itt nincsenek edzők.
2016. ápr. 4. 22:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Személyi edzőnek miért kell diploma?Én is tökéletesen el tudnám végezni az edzői munkakört 2 év edzésmúlttal,18 évesen 0 szakképesítéssel...
2016. ápr. 4. 23:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ezért van ennyi hulladék személyi edző, mert ők is ezt képzelik mint te kedves utolsó.
2016. ápr. 4. 23:42
 14/19 anonim ***** válasza:
A személyi edzők 99%a egy kókler bohóc. Nincs is nagyon értelmes oktatás. Még aki ér valamit az se látja át az egészet. Sok tudás és tapasztalat kell hozzá, amit az embernek magának kell összeszednie. És ez nem 2 év, vagy 4 év.
2016. ápr. 5. 01:22
 15/19 anonim ***** válasza:

"De mi van azokkal a nokkel akik nem vagynak arra, hogy egy kigyurt pasi hajtsa oket? Akik normalisak.."

Előítéletes és felületes vagy, hosszú távon semmi esélyed nem lenne megélni ebből, sőt semmi olyan biszem-b/szom munkából ahol csak emberekkel kell bájologni

2016. ápr. 5. 07:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Montypie és mi van akkor?

Össze tudok állítani magamnak egy edzéstervet.Másnak is össze tudnék.De jobban szeretem az előre megírt programokat pl.ICF,Madcow.Az emberek zőmének nincs szűksége edzőre,maga is el tud igazodni..Méghogy egy edzőnek diploma kéne

2016. ápr. 5. 13:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Amúgy hol van ez a személyi edzői egyetem?Mert nekem is jó lenne.Csak ne kelljen felvenni a focit meg szertornát meg ilyen hülyeségeket.
2016. ápr. 5. 14:01
 18/19 Kisboltos ***** válasza:

Emelt tesi kell oda. Egyidőben én is oda akartam menni, de rájöttem, hogy az csak bohóckodás.

Mármint szép és jó, de megélni nem lehet rendesen belőle, ha nem vagy mellette elismert sportoló is.

De ettől függetlenül ne add fel.

Én is az akarok lenni, de csak másodállásban. Elmegyek mérnöknek, hogy normális egzisztenciát teremthessek, hobbonak meg beiktatom ezt, ha lesz időm. De erre nem alapoznám a jövőmet, és senkinek se kéne.

2016. ápr. 5. 16:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy diploma kell hozzá, de emberek 1-2 éves edzésmúlttal azt képzelik magukról, hogy már olyan magas szinten vannak, hogy másokat taníthassanak. És ez kitermel egy rakás hulladék személyi edzőt. Hogy magadnak mit írogatsz, meg, hogy edzel az a te magánügyed, de mikor másokat tanítasz pénzért az már rohadtul más tészta.
2016. ápr. 5. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.