Mit tegyek, ha izmosodni szeretnék, de nem akarok nehezebb lenni?
15 éves fiú vagyok, kb 70 kiló és 184 cm magas..
Tehát azt szeretném ha a "hájt" átalakítanám valahogy izommá, úgy, hogy ne nőjön a testtömegem.. Lehetséges ez?
Heti 3-4 szer járok edzeni, és ugye még ott a tesi, judo, kungfu órák (rendvédelmi suliba járok)
Ahogy írtam, három-négy edzés, de mivel hogy kezdő vagyok akkor maradok a háromnál (egyébként mondhatni profi edzővel edzek)
Étrend az nagyon változó, főleg azért mert nagy részbe nem én döntöm el hogy mi itthon a kaja, de általában nem eszek többet 2200 kalóriánál, ritka az olyan alkalom.
Ahhoz hogy szálkás legyek mit kellene tennem? Azután pedig akkor megfelelő étrenddel és edzéssel pedig lehet tömeget növelni?
Kenzo :)
Egy cipő, nekem is bevillant a kezdet. 191cm 68 kiló :)
Azért ennyire nem vagyok "hülye".. persze hogy nézem azokat is, a napi bevitelt szinte sose haladja meg (mármint ritka amikor kicsivel több volt, mint amennyit be kellet volna vinnem)
Köszönöm a válaszokat, majd elolvasom a sárga kapszulát!
:D
Most mennyi vagy Petair?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!