Mit tegyek, ha izmosodni szeretnék, de nem akarok nehezebb lenni?
15 éves fiú vagyok, kb 70 kiló és 184 cm magas..
Tehát azt szeretném ha a "hájt" átalakítanám valahogy izommá, úgy, hogy ne nőjön a testtömegem.. Lehetséges ez?
Heti 3-4 szer járok edzeni, és ugye még ott a tesi, judo, kungfu órák (rendvédelmi suliba járok)
Én is azt hinném, hogy ilyen adatokkal pehelykönnyű lenne bárki, de nem, egyáltalán nem látszok izmosnak, talán a combom és a vádlim.. De akkor van rá esély, hogy ne legyek több kiló?
Bocsi, elírtam :D
Valószínűleg nem, mivel ilyen paraméterekkel nem lehet rajtad sok zsír, aminek a helyébe izmot tudsz pakolni.
De miért nem hallgatsz a kommentekre?
Most se vagyok kis darab, ezért nem akarok még nagyobb lenni. De ha nincs megoldás, akkor lehet róla szó, hogy pár kilót felszedjek (izomba).. Így akkor inkább már azt mondom, hogy 75 kilónál nem akarok több lenni :)
Elfelejtettem írni, hogy ez a második nap hogy elkezdtem "gyúrni" (Egyik ismerősömmel csinálom, tegnap másfél órát, ma 2 órát edzettünk, tudom hogy sok, de így most már tudom milyen egy kemény edzés, hétfőtől kezdve csak 1 órát fogok edzeni)
Azt érdemes eldönteni hogy tömegelni szeretnél vagy szálkásítani, a tömegelésnél izmosodsz és feljön néma zsír is amit szálkásításkor leadsz, ha már így is nagyon be vagy zsírosodva akkor elöbb érdemes szálkásítani és aztán tömegelni..
Rendes étrend van? miket esztek hányszor?
A te parametereiddel en kifejezetten sovany vagyok. Amikor sportoltam, egy 10-est fel tudtam szedni - ugy sem voltam nagy darab, csak nem fujt el a szel.
Biztosan jol nezed azt a merleget, esetleg nem 154 centi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!