Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek, ha izmosodni...

Mit tegyek, ha izmosodni szeretnék, de nem akarok nehezebb lenni?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, kb 70 kiló és 184 cm magas..

Tehát azt szeretném ha a "hájt" átalakítanám valahogy izommá, úgy, hogy ne nőjön a testtömegem.. Lehetséges ez?

Heti 3-4 szer járok edzeni, és ugye még ott a tesi, judo, kungfu órák (rendvédelmi suliba járok)

2016. ápr. 9. 18:12
1 2 3
 1/27 Cortez70 ***** válasza:
Zsírból nem lesz izom, de kezdetben egyszerre tudsz izmosodni és zsírt leadni. Amúgy pehelysúlyban vagy, miért nem akarsz több kg lenni. Agyra is eddzél: nem hájt hanem hájat.
2016. ápr. 9. 18:20
 2/27 anonim ***** válasza:
Ha normálisan kombinálod, nem fog a mozgékonyság rovására menni a nagyobb testsúly.
2016. ápr. 9. 18:23
 3/27 anonim ***** válasza:
Hájból nem lesz izom, de miért nem szeretnéd hogy nehezebb legyél? súlycsoportok vannak?
2016. ápr. 9. 18:26
 4/27 A kérdező kommentje:

Én is azt hinném, hogy ilyen adatokkal pehelykönnyű lenne bárki, de nem, egyáltalán nem látszok izmosnak, talán a combom és a vádlim.. De akkor van rá esély, hogy ne legyek több kiló?

Bocsi, elírtam :D

2016. ápr. 9. 18:31
 5/27 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem, mivel ilyen paraméterekkel nem lehet rajtad sok zsír, aminek a helyébe izmot tudsz pakolni.

De miért nem hallgatsz a kommentekre?

2016. ápr. 9. 18:35
 6/27 A kérdező kommentje:

Most se vagyok kis darab, ezért nem akarok még nagyobb lenni. De ha nincs megoldás, akkor lehet róla szó, hogy pár kilót felszedjek (izomba).. Így akkor inkább már azt mondom, hogy 75 kilónál nem akarok több lenni :)

Elfelejtettem írni, hogy ez a második nap hogy elkezdtem "gyúrni" (Egyik ismerősömmel csinálom, tegnap másfél órát, ma 2 órát edzettünk, tudom hogy sok, de így most már tudom milyen egy kemény edzés, hétfőtől kezdve csak 1 órát fogok edzeni)

2016. ápr. 9. 18:40
 7/27 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul van elosztva rajtam a háj, kezem-csuklóm alig van, viszont nem kicsi combom és vádlim (nem olyan nagy de..), a fenekem nagy, azzal is kezdeni kellene valamit, hasam alig van, de mégse "kockás", mellem se olyan kicsi.. Szóval ezért nem akarok súlyosabb lenni
2016. ápr. 9. 18:42
 8/27 anonim ***** válasza:

Azt érdemes eldönteni hogy tömegelni szeretnél vagy szálkásítani, a tömegelésnél izmosodsz és feljön néma zsír is amit szálkásításkor leadsz, ha már így is nagyon be vagy zsírosodva akkor elöbb érdemes szálkásítani és aztán tömegelni..

Rendes étrend van? miket esztek hányszor?

2016. ápr. 9. 18:44
 9/27 Kenzo Tenma ***** válasza:
Egy óra alatt azért le lehet edzeni, ha nem a brét lógatod meg telefonozol. Kezdőként pedig nem is kéne neked több, mint heti 3 egész testes edzés.
2016. ápr. 9. 18:44
 10/27 anonim ***** válasza:

A te parametereiddel en kifejezetten sovany vagyok. Amikor sportoltam, egy 10-est fel tudtam szedni - ugy sem voltam nagy darab, csak nem fujt el a szel.

Biztosan jol nezed azt a merleget, esetleg nem 154 centi vagy?

2016. ápr. 9. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!