Az étkezi zselatint meg kell enni vagy a problémás részre kell kenni?
Figyelt kérdés
Én eddig azt hittem, hogy azt meg kell enni, de több oldalon is olvastam hogy rá kell kenni a problémás részre,melyiknek van hatása?2016. ápr. 8. 20:12
1/15 anonim válasza:
Hallottam már mindkét megoldást hatékonynak, de az evés reálisabbnak tűnik.
2/15 A kérdező kommentje:
1. Ekkora paraszt hogy lehet valaki? 3 helyen olvastam a rákenős dolgot,szerinted magamból szoptam ki?Eddig nem is hallottam erről ezért kérdeztem.
2016. ápr. 8. 20:42
3/15 anonim válasza:
rá is lehet kenni, felszívódik... de csak melegen... egy kis ragacs marad utána, de a lényeg felszívódik.
4/15 anonim válasza:
Mostantól a proteint is a bicepszemre kenem majd, hogy egyből oda szívódjon fel.
5/15 anonim válasza:
Én az edzés utáni turmixomba keverek egy teáskanállal, problémám nincs, csak megelőzésképp.
A rákenős módszert én is olvastam, akkut probléma esetén, kiegészítésnek.
6/15 A kérdező kommentje:
5. Mert a protein=a zselatinnal,okos lehetsz :)
2016. ápr. 8. 21:00
7/15 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a választ.
2016. ápr. 8. 21:01
8/15 anonim válasza:
ÉTKEZÉSI zselatin. Ennyi a valaszom
9/15 anonim válasza:
Ezt írtam hülye gyerek, hogy egyenlő vele?:D ezt is pontozd le gyorsan idióta.
10/15 anonim válasza:
Nem kell mellre szívni, amit monty mond, mert ért a dolgokhoz egyébként. De a rákenéses módszert próbálta ismerősöm, és állította, hogy segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!