Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogy eszitek az étkezési...

Ti hogy eszitek az étkezési zselatint?

Figyelt kérdés
Ízületvédőnek venném, csak nem tudom hogy kell fogyasztani és meddig? Megfőzve vagy csak simán és mennyit kell belőle enni naponta? Mindig kell szedni vagy egy évbe pl csak 2-3 hónapot?

2016. febr. 28. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Egyel inkabb tojas hejat abba legalabb van valami gusztustalan tudom de ha mar az izulet vedon sporolunk
2016. febr. 28. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Na még ilyet se hallottam, soha életemben. De hogy a kérdésedre is válaszoljak, én úgy enném, hogy feloldanám kevés meleg vízben, aztán hozzákeverném mondjuk valami összetört gyümölcshöz, hogy gyümölcszselét egyek.
2016. febr. 28. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Van, hogy csak egyszerűen megfőzöm keményre, pl. 10g zselatin 100ml vízhez (vagy gyümölcsteához), úgy jó szilárd, de van, hogy 400ml teához teszem hozzá azt a 10g zselatint, és akkor lehet nagy mennyiségben kanalazni. Igazából bármilyen ízesítéssel el lehet készíteni, szóval akár még kávés is lehet, aztán leöntöd akár vaníliás proteinporral, stb...

Lehetőségeid szinte határtalanok.

2016. febr. 28. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Rég nem ettem, de én fehérjével főztem össze, jó kocsonyaszerű lett, gyümölcsös fehérjékkel volt a kedvencem.
2016. febr. 28. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:

5-10 grammot belerakok az edzés utáni shake-be, kicsit várok, hogy megdagadjon, ennyi.

Nem főzöm.

Folyamatosan eszem, nem kúraszerűen, heti 4 alkalommal, immáron 3 éve.

2016. febr. 28. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez ennyire elterjedt cuc?
2016. febr. 28. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Pudingot vagy gumicukrot is lehet belőle csinálni.

#1 Nem a tojás héjában van az ízületvédő hanem a héjon lévő hártyában. A tojás héja az kálcium karbonát.

2016. febr. 28. 23:01
 8/8 Szintis Zoli ***** válasza:
Beszéltem erről egy gyógyszerésszel. Azt mondta, a "tálalás" módja nem befolyásolja a felszívódás hatékonyságát. Edd úgy, ahogy neked gusztusosabb vagy pl. ahogyan előttem javasolták
2016. febr. 29. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!