Hogyan csináljam meg úgy a sajttortát, hogy az tuti ne legyen folyós? Nem szeretném elrontani, tegyek a krémbe esetleg étkezési keményítőt vagy zselatint?
Figyelt kérdés
2016. febr. 11. 16:24
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és ez egy sütés nélküli recept, nem tudom az számít-e.
2016. febr. 11. 16:27
3/3 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=_DV1HzdstCA
én ezt a receptet szokom csinálni, ez is sutés nélkuli :) és kell bele zselatin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!