Sajttortát mascarpone-val csinálom. Akkor ne süssem meg?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom akkor a mascarpone-t nem szabad sütni,de a legtöbb recept azt írja,hogy süssük meg.
Nem fog szétfolyni az egész sütés után?
A tiramisut sem sütik meg,hanem hűtőbe teszik és szép szilárd állaga lesz. Nem merem megsütni.
2015. szept. 25. 11:41
1/3 anonim válasza:
SZabad sütni/főzni a mascarponét, hol ovlastad, hogy nem?
Én pl. csokikrémet mindig mascarponéból készítem, felfőzőm hozzá.
Nyugodtan süsd meg, egy zsíros krémsajtfajta, semmi baja nem lesz sütve, sőt, nagyon finom. Bízttatásul itt egy recept, aminél írják is :)
2/3 A kérdező kommentje:
2015. szept. 25. 19:57
3/3 anonim válasza:
A mascarpone ugyanolyan krémsajt, mint bármelyik másik, pl. a Philadelphia, amit sajttortához használnak. Nem fog elolvadni. 100 meg 100 amerikai receptben írják sajttortához. Az, hogy valami buta ember azt írta a gyakorira, hogy nem süthető, ne zavarjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!