Milyen lenne főzött csokipuding (megdermedve) + mascarpone összekeverve tortakrémnek? Piskóta közé tölthető?
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 14:30
1/3 anonim válasza:
Szerintem jó. Én olyat csináltam, hogy vajat kevertem ki cukorral habosra, azt kevertem a pudinghoz és még mascarponet is tettem bele, így még tovább kevertem.
2/3 anonim válasza:
jó szerintem. én ha mascarponet használok,akkor mindig felvert tejszínnel is lazítom+ enyhítem azt a tömény zsíros jellegét.
még tanácsként annyi,hogy kis holland kakaóval csináld a pudingot+ha levetted a lángról,akkor tördelj bele pár kocka csokit:) így intenzívebb lesz a csokis jellege!
3/3 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm a tanácsokat. Most a kakaópor+tejszín+csoki verziót választom. Remélem a vendégeknek is ízleni fog.
2015. szept. 13. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!