Hogyan lesz a cukrászdai torták tetején lévő tejszínhab több napig is kemény? Mit tesznek bele? Keményítőt? Zselatint? Vagy nem állati tejszínből van hanem növényiből?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 13:46
1/5 anonim válasza:
Zselatint vagy habfixálót. A növényit csak a rosszabb cukrászok használnak.
2/5 anonim válasza:
Hulala tejszínt használnak ami triszintetikus szemét.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Gyanitom tenyleg vmi muanyag cuccot hasznalnak... Az igazi tejszin osszeesik par ora utan.
2015. jan. 23. 21:28
5/5 anonim válasza:
Igazi tejszín se esik szét, ha tesznek hozzá fixálót, de sose lesz olyan kemény, mint a hullala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!